Τετάρτη, 29 Φεβρουαρίου 2012

ΠΕΠΑ - Χρονόμετρο''Π.Τσιπίδης'' στο κωπηλατοδρόμιο Σχοινιά 4/3/2012


Η Ποδηλατική Ένωση Παλαίμαχων Αθλητών διοργανώνει αγώνα ατομικής χρονομέτρησης στις κατηγορίες Μάστερς Α΄, Β΄, Γ΄ Δ και Θ΄.

Ημερομηνία: 04/03/2012

Τόπος : Κωπηλατοδρόμιο Σχοινιά
Κατηγορίες:

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Α’, Β’,Γ’, Δ’ , Θ’ & OPEN

5 χλμ/στροφή χ 3 στροφές

• Ο αγώνας θα διεξαχθεί την Κυριακή 4 Μαρτίου στις 11:00 για τους παλαίμαχους των κατηγοριών Α΄,Β΄,Γ΄,Δ΄ , Θ’ και OPEΝ.

• Η διαδρομή θα είναι 3 (γύροι)στροφές των 5 χλμ., εντός του κωπηλατοδρομίου.
• Οι αγώνες διεξάγονται με τους κανονισμούς της Ε. Ο Ποδηλασίας και τους ειδικούς της ΠΕΠΑ.
• Ώρες Λειτουργίας Γραμματείας: Στο χώρο του Κωπηλατοδρόμιου από τις 9:00-10:00 για όλες τις κατηγορίες.
• Έπαθλα: Κύπελλο στους 1ους νικητές και νικήτριες της κάθε κατηγορίας.
Μετάλλιο και δίπλωμα στους έξι πρώτους νικητές ή νικήτριες της κάθε κατηγορίας.

• Πρόγραμμα Αγώνων :

9:00-10:00 ΕΓΓΡΑΦΕΣ
TΕΧΝΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ
11:00 MASTERS OPEN, Θ’,Γ΄, Δ΄
MASTERS Α΄
MASTERS Β΄
ΑΠΟΝΟΜΕΣ

Η εκκίνηση θα δίνεται ανά λεπτό και χωρίς διακοπή για όλες τις κατηγορίες

Θα αναρτηθούν καταστάσεις πριν την εκκίνηση του αγώνα.
1 ώρα περίπου, μετά τον τερματισμό του τελευταίου αθλητή, θα γίνουν οι απονομές.

• Το πρόγραμμα μπορεί να τροποποιηθεί σύμφωνα με τις ιδιαιτερότητες του αγώνα. Αρμόδιοι για την κατάρτιση και επισημοποίηση του προγράμματος του αγώνα και για ό,τι δεν προβλέπει η παρούσα προκήρυξη, είναι ο Αλυτάρχης του αγώνα.

• Δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να δώσετε μέσω Φαξ: 210-7563064 καθώς επίσης και στο e-mail της ΠΕΠΑ: info@pepa.gr μέχρι την 01/03/2012.
Θα πρέπει να αναγράφετε: Όνομα, Επίθετο, αγωνιστικό νούμερο, κατηγορία και Αρ.Μητρώου.
• Το αντίτιμο της συμμετοχής θα καταβληθεί στην γραμματεία το Σάββατο το πρωί πριν την εκκίνηση.

• Προσοχή:

Παρακαλείστε για την έγκαιρη προσέλευση στον χώρο του Κωπηλατοδρόμιου διότι θα πρέπει να τοποθετηθούν ηλεκτρονικά τσιπ για την χρονομέτρηση.
Θα μπει ένα νούμερο στο κέντρο.
Ο αθλητής μετράει τους γύρους μόνος του.
Θα υπάρχει στο inernet ζωντανή μετάδοση των αποτελεσμάτων με καθυστέρηση 1 λεπτού.www.ironteam.gr/live.

Γιορτή Ποδηλάτου για τους μικρούς μας φίλους


Η Ποδηλατική Ένωση Παλαίμαχων Αθλητών (ΠΕΠΑ) στα πλαίσια της εκδήλωσης με την επωνυμία «Ατ.Χρονομέτρηση “Παναγιώτης Τσιπίδης”» θα πραγματοποιήσει ποδηλατική εκδήλωση για τα παιδιά των συμμετεχόντων κι όχι μόνο, με σκοπό την συμμετοχή των οικογενειών μας και τη διάδοση του αθλήματος.

Οι συμμετέχοντες θα είναι : από 12 ετών έως 8 ετών και από 8 ετών και κάτω, τα παιδάκια θα χωριστούν σε ηλικιακές κατηγορίες ανάλογα με τις συμμετοχές.
Όσοι ενδιαφέρονται παρακαλούνται πολύ να βρίσκονται στον χώρο του Κωπηλατοδρομίου πριν τις 12:00μμ, ώστε να γίνουν οι εγγραφές και να δοθούν αθλητικά νούμερα από την γραμματεία.
Υποχρεωτικό να φοράνε όλοι κράνος.
Όλοι οι συμμετέχοντες θα πάρουν αναμνηστικό μετάλλιο.

Κυριακή, 26 Φεβρουαρίου 2012

ΜΑΤΑΙΩΘΗΚΕ - Πέλοτον - Σιρκουί Γαλατσίου - Νέας Ιωνίας - 11/3/2012

1. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: Κυριακή 11/3/2012
2. ΠΟΛΗ: Γαλάτσι – Νέα Ιωνία Αττικής
3. ΑΓΩΝΑΣ: Αγώνας ποδηλασίας δρόμου σε κυκλική διαδρομή (σιρκουί)
4. ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗΣ: ΠΕΛΟΤΟΝ ΠΟΗΑτ, Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Γαλατσίου, Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Ν. Ιωνίας
5. ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ – ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΑ:
ΑΝΔΡΕΣ-ΝΕΟΙ ΑΝΔΡΕΣ-ΕΦΗΒΟΙ 2,7χλμ x 16 στροφές = 43,2 χλμ
ΠΑΙΔΕΣ-ΓΥΝΑΙΚΕΣ-ΝΕΑΝΙΔΕΣ-ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ- ΜΑΣΤΕΡΣ 2,7χλμ x 8 στροφές = 21,6 χλμ
ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ-ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ 2,7χλμ x 5 στροφές = 13,5 χλμ
6. ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ - ΔΙΑΔΡΟΜΗ:
Διαδρομή: Λεωφόρος Βεϊκου, κυκλική διαδρομή μήκους 2,700μ. από τον κόμβο Ομορφοκλησσιάς έως τον κόμβο της οδού Τραλλέων με αντίθετη φορά από την κίνηση των οχημάτων.
Εκκίνηση/τερματισμός: Επί της οδού Βείκου στην αφετηρία των λεωφορείων μπροστά στο κλειστό στάδιο των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων.
(βλέπε συνημμένο σχεδιάγραμμα, περιγραφή και υψομετρικό διαδρομής)
7. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ:
8:00 – 8:30 Τεχνικό Συνέδριο
9:00 Παμπαίδες – Παγκορασίδες
9:30 Παίδες - Γυναίκες – Νεάνιδες - Κορασίδες – Μάστερς
10:10 Ανδρες - Νέοι Ανδρες - Εφηβοι
11:15 Απονομές
8. ΕΙΔΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ:
1. Οι αγώνες διεξάγονται με τους Κανονισμούς της Ε.Ο.Ποδηλασίας και ειδικότερα αυτούς για την Ποδηλασία Δρόμου. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι αθλητές με δελτίο ΕΟΠ.
2. Οι αθλητές της κατηγορίας Εφήβων μπορούν να χρησιμοποιήσουν ελεύθερο πάτημα για τον αγώνα αυτό. Στους υπόλοιπες κατηγορίες ισχύουν τα πατήματα που προβλέπονται από τους Κανονισμούς της ΕΟΠ.
3. Απονομές ξεχωριστές ανά κατηγορία καθώς και για τους Νέους Ανδρες.
4. Οι διοργανωτές έχουν το δικαίωμα να συμπτύξουν/αναπτύξουν κατηγορίες σύμφωνα με τους Κανονισμούς της ΕΟΠ, να τελέσουν εκκινήσεις με χρονική διαφορά και να τροποποιήσουν το πρόγραμμα των αγώνων και την διαδρομή σε περίπτωση που για λόγους ανωτέρας βίας δεν είναι δυνατή και ασφαλής η πρόσβαση για τους αγωνιζόμενους σε όλα τα σημεία της διαδρομής.
5. ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ: 1ος Νικητής Κύπελλο, Μετάλλιο και Δίπλωμα
2ος - 3ος Νικητής Μετάλλιο και Δίπλωμα,
4ος – 6ος Νικητής Δίπλωμα


6. ΤΟΠΟΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ – ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ:
Το Τεχνικό Συνέδριο θα γίνει στο χώρο εκκίνησης/τερματισμού. Η Γραμματεία θα λειτουργεί στο χώρο εκκίνησης/τερματισμού σε όλη τη διάρκεια των αγωνισμάτων. Η Γραμματεία θα ανοίξει στις 7:30 π.μ. για την παράδοση δελτίων και την παραλαβή αριθμών από τον εκπρόσωπο του σωματείου συγκεντρωτικά για όλους τους αθλητές του. Επιστροφή των αριθμών των αθλητών συγκεντρωτικά από τον εκπρόσωπο του σωματείου στην Γραμματεία αμέσως μετά το πέρας του αγώνα με ταυτόχρονη παραλαβή των δελτίων.
7. ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:
Δηλώσεις συμμετοχής με την χρήση της συνημμένης φόρμας μέχρι την Δευτέρα 5/3/2012 με email στο peloton@peloton.gr ή εναλλακτικά στο fax 210 2924361. Η γραμματεία μπορεί να δεχτεί κατά την κρίση της αιτήσεις συμμετοχής έως και 1 ώρα πριν την έναρξη του πρώτου αγωνίσματος.
Για πληροφορίες και διευκρινήσεις επικοινωνείτε με την κα Βίβιαν Μητροπούλου στο 6977365007.
8. ΡΥΘΜΙΣΗ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ:
Για ότι δεν προβλέπεται από την προκήρυξη αποφασίζεται επιτόπου από την Αγωνόδικο Επιτροπή. Οι αθλητές/τριες συμμετέχουν στους αγώνες με δικιά τους ευθύνη και ο διοργανωτής δεν έχει καμία υποχρέωση για κάθε ενδεχόμενο ατύχημα ως και φθορά ή απώλεια αγωνιστικού υλικού, ενδυμάτων κλπ.
Υπενθυμίζεται ότι η χρήση κράνους και αριθμού αγώνων είναι υποχρεωτική και στις επίσημες προπονήσεις. Κατά τη διεξαγωγή αγωνίσματος κάποιας κατηγορίας, αθλητές των άλλων κατηγοριών δεν βρίσκονται εντός της διαδρομής με κίνδυνο αποκλεισμού από τον αγώνα της κατηγορίας τους.

Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου 2012

Ομαδική προπόνηση Κυριακή 26/02/2012

Χαίρεται σε όλη την παρέα!

Την Κυριακή στις 26/02 θα δώσουμε ραντεβού για προπόνηση στο γνωστό σημείο της Κηφισίας και θα κάνουμε 2-3 βουνά. Αν και τριήμερο...όσοι πιστοί προσέλθετε!

Ραντεβού στις 09:30 στον παλιό Βένετη επί της Κηφισίας!

Προς τιμην του ιδρυτη της ομαδας του Παναθηναικου που απεβιωσε πριν 48 χρονια, στις 19 Φλεβαρη!


ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΛΑΦΑΤΗΣ (1890 – 1964)

Ο ιδρυτής του Παναθηναϊκού, γενν. στα Εξάρχεια. Υπήρξε και αθλητής Στίβου, του ΕΓΣ και ΠΓΣ με διακρίσεις. Ανήσυχο πνεύμα ενθουσιάστηκε με το Ποδόσφαιρο το 1906 στους Μεσο – Ολυμπιακούς της Αθήνας. Το 1908 με τον αδελφό του Αλέξανδρο ίδρυσαν το Σύλλογο. Έπαιζαν αμφότεροι αμυντικοί μέχρι το 1923. Ο Γεώργιος κλήθηκε 5 φορές στην Εθνική Ελλάδος (1919 – 1921). Το Πανεπιστήμιο και ο βαθμός του στο Πολεμικό Ναυτικό πρόσκαιρα τον απομάκρυναν, αλλά το 1919 συμμετείχε και ήταν Αρχηγός της Εθνικής Ενόπλων στους Πανσυμμαχικούς των Παρισίων. Εκεί συγκέντρωσε ποδοσφαιρικό υλικό, ενώ πήρε και τους επίσημους «Κανονισμούς Παιδιάς», όπως και αυτούς κατασκευής γηπέδων. Με βάση αυτά άρχισε να λειτουργεί μετά λίγα χρόνια η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία (ΕΠΟ). Επίσης έφερε από το Παρίσι στην Ελλάδα και τους πρώτους κανονισμούς μπάσκετ και βόλεϊ.


Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου 2012

Αποτελέσματα από το Σιρκουί στο Μαρκόπουλο 19/02/2012


Στο Μαρκόπουλο Μεσογαίας έγινε το σιρκουί της κατηγορίας των Μάστερ την Κυριακή στις 19/02. Η διαδρομή ήταν στην οδό Ιπποδρόμου και απόστασης 5200μ. ο κάθε γύρος. Οι αθλητές έκαναν 7 στροφές με πολύ δυνατό ρυθμό, οι καιρικές συνθήκες ευνόησαν και οι συμμέτοχες ήταν αρκετές.

Τα αποτελέσματα είχαν ως εξής:

Κατηγορία Α
 

2ος .  ΦΩΚΑΣ ΓΕΩΡΓΟΣ
15ος. ΠΟΥΛΙΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Κατηγορία Β 
4ος .  KRIPPEL MATHIAS 

Κατηγορία Γ 
3ος .  ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ
4ος .  ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ 

Κατηγορία Δ 

4ος .   ΠΕΡΙΔΗΣ ΘΑΝΑΣΗΣ
Ο επόμενος αγώνας που θα λάβουν μέρος και πάλι οι αθλητές του Παναθηναϊκού είναι στις 4 Μαρτίου, στο ατομικό χρονόμετρο που θα γίνει στην διαδρομή που βρίσκεται εντός του Κωπηλατοδρομίου στο Σχοινιά. Ο συγκεκριμένος αγώνας θα έχει κατηγορία Open και στο τέλος κατηγορίες για παιδάκια 8 έως 12 ετών.

Δευτέρα, 13 Φεβρουαρίου 2012

Αποτελέσματα - Σιρκουί Μαρκόπουλου ΜΤΒ - 12/02/2012

Το 2011 ήταν μια αρκετά δυνατή χρονιά για τους ποδηλάτες του Παναθηναϊκού και μετά από μια καλή χειμερινή προετοιμασία η αγωνιστική χρονιά ξεκίνησε και οι αθλητές έτοιμοι να ριχτούν στην μάχη. Ο πρώτος αγώνας,τα 5α Κελεσίδεια (12 Φεβρουαρίου) είναι τύπου mountain bike,ο καιρός εδώ και αρκετές ημέρες είναι βροχερός και με χαμηλές θερμοκρασίες αλλά τίποτα δεν πτοεί την ομάδα.Με αρκετή λάσπη και κάποια μηχανικά προβλήματα πραγματοποιείται ο αγώνας και αμέσως το πρώτο μετάλλιο έρχεται.

Τα αποτελέσματα είχαν ως εξής: 

Κατηγορία Αντρών

14ος Ξηρογιάννης Κωστής 
(Να τονίσουμε ότι η κατηγορία αυτή είναι η πιο δύσκολη και παρόλο ότι ο Κωστής δεν είχε την κατάλληλη προετοιμασία, συν το μηχανικό πρόβλημα που του έτυχε, κατάφερε να τερματίσει παίρνοντας κατάταξη σε σχέση με πολλούς άλλους που δεν κατάφεραν.) 

Κατηγορία Γυναικών

3η Στρατηγοπούλου Αλεξάνδρα
(Η καινούργια αθλήτρια του Παναθηναϊκού για πάρα πολύ λίγο έχασε την δεύτερη θέση) 

Κατηγορία Μίνι Μεγάλα

7ος Μούτσιος Μαρτίνος
(Ο μικρός μας αθλητής αν και δεν κατάφερε να πλασαριστεί μας υπόσχεται για θέσεις στο βάθρο)

Πέμπτη, 9 Φεβρουαρίου 2012

Ομαδική προπόνηση Κυριακή 12/02/2012

 Την Κυριακή 12/02 φορέστε τα παπλώματα σας και δίνουμε ραντεβού για προπόνηση στον παλιό Βενέττη. Θα κάνουμε 2-3 βουνά και η διαδρομή θα είναι : Βενέττης - Γεφ. Βαρυμπόμπης - Κατσιμίδι - Άγιος Μερκούριος - κατέβασμα από Αγίους Αποστόλους και επιστροφή από Αγίους - Βαρνάβα - Γραμματικό - Μαραθώνας και επιστροφή από Μαραθώνα ή Διόνυσο.
 
Ραντεβού στις 10:00 στον παλιό Βενέττη.

ΕΡΜΗΣ - Σιρκουί Μαρκόπουλου ΜΤΒ - 12/02/2012 - ΑΝΔΡΩΝ-ΓΥΝΑΙΚΩΝ-ΕΦΗΒΩΝ- ΠΑΙΔΩΝ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ & ΜΙΝΙ –ΜΕΓΑΛΩΝ –ΜΙΚΡΩΝ


Ο Ποδηλατικός Αθλητικός Σύλλογος ΕΡΜΗΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ
ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΗ Διασυλλογικό αγώνα ορεινής ποδηλασίας Μ.Τ.Β.
Στης εξής κατηγορίες: ΑΝΔΡΩΝ-ΓΥΝΑΙΚΩΝ-ΕΦΗΒΩΝ- ΠΑΙΔΩΝ
ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ & ΜΙΝΙ –ΜΕΓΑΛΩΝ –ΜΙΚΡΩΝ
Ο Αγώνας θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2012
Και ώρα εκκίνησης 10,30 πμ με σημείο εκκίνησης και τερματισμού
στην τοποθεσία Μερέντα Μαρκοπούλου έμπροσθεν στο ερευνητικό
Κέντρο βιολογικής καλλιέργειας {ΔΗΜΟΚΡΗΤΟΣ }
----------------------------------------------------------------------------------------
Τεχνικά χαρακτηριστικά του αγώνα:
Διαδρομή Σιρκουί 3,500μετρα Έδαφος Αγροτική δρόμοι
και Δασικό Μονοπάτι 500 μέτρων .
------------------------------------------------------------------------------------------
Ώρα εκκίνησης : 10:30 για τους ΑΝΔΡΕΣ ΕΦΗΒΟΥΣ { χρόνος 1:30’ }
12:00 για τους ΠΑΙΔΕΣ –ΓΥΝΑΙΚΕΣ { χρόνος 0:45’ }
13:00 για τους ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ { χρόνος 0,30’ }
13:30 για τα ΜΙΝΙ-ΜΕΓΑΛΑ & ΜΙΚΡΑ { 1 ΓΥΡΟΣ }
---------------------------------------------------------------------------------------------
Απονομές: 14:00 Στον χώρο του τερματισμού. Όλοι οι νικητές
υποχρεωτικά στης απονομές με την εμφάνιση του σωματείου τους
---------------------------------------------------------------------------------------------
Έπαθλα:
Κύπελλο στον πρώτο νικητή
Μετάλλιο στους τρείς πρώτους νικητές
Δίπλωμα στους έξι πρώτους νικητές
---------------------------------------------------------------------------------------------
Λοιπά:
Η χρήση κράνους είναι υποχρεωτική για όλους τους συμμετέχοντες
ακόμα και στης προπονήσεις. Παραλαβή αριθμών 30 λεπτά πριν την έναρξη.
Οι αθλητές συμμετέχουν στον αγώνα με δικιά τους ευθύνη, ο διοργανωτής
δεν έχει καμιά υποχρέωση και ευθύνη για κάθε ενδεχόμενο ατύχημα
ως και φθορά η απώλεια αγωνιστικού υλικού κ.τ.λ. οι εμφανίσεις των αθλητών
θα πρέπει να είναι σύμφωνα με τα δηλωθέντα χρώματα των Συλλόγων τους .
---------------------------------------------------------------------------------------------
Σέρβις:
Μόνο από τον Μηχανικό του κάθε σωματείου και αυτό κατά την έξοδο
από το δασικό μονοπάτι και για 100 μέτρα :
-----------------------------------------------------------------------------------------------
Διαδρομή:
Όλοι η διαδρομή θα είναι οριοθετημένη με κορδέλες και ταμπέλες
με τόξα κατεύθυνσης.
Κανονισμοί :
Θα ισχύουν οι κανονισμοί της Ε.Ο.Π. με της τροποποιήσεις που έχουν γίνει.

ΠΕΠΑ Σιρκουί Μαρκόπουλου ΔΡΜ- 19/02/2012 - ΜΑΣΤΕΡ Α,Β,Γ,Δ και Θ

Η ΠΕΠΑ, διοργανώνει την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2012 στην περιοχή Μαρκόπουλο (πλησίον του Ιππόδρομου) ποδηλατική εκδήλωση Σιρκουί   στις κατηγορίες Παλαιμάχων (Μaster) A, B, Γ, Δ και Θ (γυναικών).
Ο κάθε γύρος είναι 5200m και ανάλογα τις κατηγορίες θα υπάρχουν και οι ανάλογες στροφές.
Όποιος αθλητής πιάνεται στροφή από το κυρίως γκρούπ ή από το ξεκόλλημα, βγαίνει εκτός και παίρνει κατάταξη στη θέση που βρισκόταν.

ΩΡΑ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ:  
1η  ΕΚΚΙΝΗΣΗ :
10:15 πμ - Γ΄, Δ΄ + Θ΄ κατηγορία -  5 γύροι
2η  ΕΚΚΙΝΗΣΗ:
11:15 πμ περίπου - Β' κατηγορία  - 7 γύροι
3η   ΕΚΚΙΝΗΣΗ:
12:45 πμ περίπου - Α' κατηγορία  - 7 γύροι
ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:
Την Δευτέρα 13/02/2012 στο γραφείο της ΠΕΠΑ από τις 8:30μμ (Αχαρναίων Ιππέων και Μεγάλου Βασιλείου, δίπλα στον Σταθμό του ΕΚΑΒ, στο ύψος της οδού Λιοσίων 134Α).
Και την ημέρα του αγώνα η γραμματεία θα ανοίξει για εγγραφές  9:00 έως 10:00πμ αυστηρά, για όλες τις κατηγορίες.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα νούμερα θα μπουν αυστηρά δεξιά πάνω  κάτω.
ΑΠΟΝΟΜΕΣ:  Θα γίνουν στις 14:30μμ περίπου, στον ίδιο χώρο.
ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΑΓΩΝΑ:
Ισχύουν οι κανονισμοί  της ΕΟΠ και οι ειδικοί  της  ΠΕΠΑ.
ΡΥΘΜΙΣΗ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ:
Για ό,τι δεν προβλέπεται στην προκήρυξη του αγώνα και  τους βασικούς κανονισμούς της ΕΟΠ και τους ειδικούς  της  ΠΕΠΑ, αποφασίζει επιτόπου η αγωνόδικος επιτροπή η οποία έχει το δικαίωμα  τροποποίησης της διοργάνωσης.

Τετάρτη, 8 Φεβρουαρίου 2012

Αποτελέσματα Αθλητών ΠΑΟ στο Brevet Νεμέας 2012

Συγχαρητήρια στους παρακάτω αθλητές για την συμμετοχή τους στο πρώτο Brevet της χρονιάς, απόστασης 200 χλμ. :


ΚΑΡΑΜΠΑΣΗΣ    ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ    07h 57'

ΚΟΚΚΙΝΟΣ    ΣΤΕΦΑΝΟΣ             07h 21'

ΠΟΥΛΙΑΣ    ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ               08h 36'


Συμμετοχή σε Αγώνες


Τα δελτία των αθλητών έχουν παραληφθεί από την ΕΟΠ. Για όποιον αγώνα επιθυμείτε να λάβετε μέρος θα πρέπει να με ενημερώνετε έγκαιρα προκειμένου να σας δηλώνω συμμετοχή.


Φωκάς Γεώργιος
Υπεύθυνος Ποδηλατικού  
Τμήματος Παναθηναϊκού Α.Ο.

Συμμετοχή στον Αγώνα στον Γύρο Θυσίας

Για την συμμετοχή της ομάδας στον αγώνα της Πάτρας, οι αθλητές που επιθυμούν να έρθουν με το βαν που θα ενοικιαστεί και θα μας παρέχει υποστήριξη κατά την διάρκεια του αγώνα, θα πρέπει να δηλώσουν άμεσα έως τις 17 Φεβρουαρίου για να γίνει η κράτηση αντίστοιχων θέσεων.
Έτσι θα γίνει ομαδική μεταφορά, υποστήριξη και επιστροφή.
Η ομάδα θα ταξιδέψει από το Σάββατο. Για τη διανυκτέρευση, θα πρέπει να έχετε δηλώσει ήδη συμμετοχή μαζί με το βαν, ώστε να γίνει ομαδική κράτηση.