Πέμπτη 19 Ιουλίου 2012

Βραβρώνια 2012 - Εντυπώσεις και ευχαριστίες

Ο Παναθηναϊκός μετά από αρκετά χρόνια διοργάνωσε την Κυριακή 15 Ιουλίου 2012, ποδηλατικό αγώνα θεωρώντας πάντα προτεραιότητα τις μικρές κατηγορίες και τους ανεξάρτητους. Ο αγώνας έγινε στην Αρτέμιδα σε συνεργασία με την Ομοσπονδία Συλλόγων Αρτέμιδας.

Θέτοντας βασικότερο στόχο την απολυτή ασφάλεια όλων των αθλητών αλλά και των συνοδών, καταφέραμε να τον υλοποιήσουμε ολοκληρώνοντας τον αγώνα για όλες τις κατηγορίες (τρεις διαφορετικές εκκινήσεις) χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα ή ατύχημα. Κατά την διάρκεια του αγώνα υπήρχε εκτός το περιπολικό της Τροχαίας,ένα δίκυκλο προπομπός,ένα πίσω από τον τελευταίο αθλητή και άλλα τέσσερα εντός.Υπήρχε ασύρματη ενδοεπικοινωνία μεταξύ των αθλητών του Παναθηναϊκού για τον καλύτερο συντονισμό.Η Τροχαία, οι εθελοντές και οι αθλητές του Παναθηναϊκού που ήταν παρόντες βοήθησαν για την ομαλή διεξαγωγή του.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε για την συμμετοχή τους,την προσφορά τους και την πολύτιμη βοήθεια τους:

Την Ομοσπονδία Συλλόγων Αρτέμιδας για την συνεργασια τους και την προσφορά τους προς τους αθλητές και συνοδούς με νεράκια,αναψυκτικά και μπλουζάκια στις απονομές.

Τον αναπληρωτή Διοικητή της Τροχαίας Αγίας Παρασκευής που μας βοήθησε τοποθετώντας τροχονόμους στα πιο κεντρικά σημεία της διαδρομής και μας διέθεσε περιπολικό σε όλες τις εκκινήσεις για συνοδεία.

Τον Π.Α.Σ.Ερμή Μαρκοπούλου Μεσογαίας για την διάθεση των βάθρων στις απονομές μας καθώς και το πανό του τερματισμού.

Όλους τους συλλόγους που μας τίμησαν με την παρουσία τους και τους μικρούς μας αθλητές που έκλεψαν την παράσταση καθώς και όλους όσους έλαβαν μέρος στην ανοιχτή κατηγορία.

Τους αθλητές του Παναθηναϊκού Ματτία Κρίπελ, Κωστή Ξηρογιάννη, Δανιήλ Έξαρχο, Δημήτρη Πούλια, Μιχάλη Παπασάββα, Ορέστη Λαμπρόπουλο και τον Κίμων Τζαννή της Etcetera που βοήθησαν παραμένοντας σε κομβικά σημεία διακόπτοντας την κυκλοφορία των οχημάτων και κάποιοι από αυτούς ακολουθώντας τον αγώνα με τις μηχανές τους.

Τον κ.Θανάση Περίδη που έβαλε για άλλη μια φορά τις γνώσεις του (και όχι μόνο) για την σωστή διοργάνωση του αγώνα.

Επόμενος στόχος μας είναι να προσπαθήσουμε να διοργανώσουμε σαν ομάδα,αγώνα για τα «μεγαλύτερα παιδιά» αλλά σίγουρα να καθιερώσουμε αγώνες κάθε χρόνο για όλες τις κατηγορίες.



Δεν υπάρχουν σχόλια: