Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2012

Ανακοινώσεις - Αποτελέσματα

 Δυο νέα μέλη καλώς ορίζει η ποδηλατική οικογένεια του Παναθηναϊκού στην κατηγορία των Αντρών. Τον Μπάμπη Μπακαλμπάση και τον Κωνσταντίνο Κακούρη. Ο Μπάμπης θα εκπροσωπήσει την ομάδα μας από την μακρινή Κομοτηνή και ήδη στον πρώτο του αγώνα, στον ποδηλατικό αγώνα Ξάνθης ήρθε 23ος

Ο Κωνσταντίνος λάτρης και αυτός του τριφυλλιού, με καταγωγή από το Λουτράκι ξεκινάει τους αγώνες του έχοντας ήδη ένα χρόνο που «γράφει»χιλιόμετρα μέσα στους δρόμους.
Να τους ευχηθούμε καλή επιτυχία στους αγώνες τους και καλή αρχή να έχουν.




Χάλκινο μετάλλιο στην Ανάβαση Ανατολής.



Στην κατηγορία των Μάστερ Α’ αγωνίστηκε την Κυριακή στις 2 Σεπτεμβρίου, στην Λάρισα ο Γιώργος Φωκάς. Ο αγώνας διεξήχθη υπό άψογες συνθήκες, η διοργανώτρια ομάδα της Λάρισας είχε φροντίσει για την απόλυτη ασφάλεια των αθλητών καθώς και με τον τερματισμό αυτών να παραθέσει ένα μικρό γεύμα. Ο αθλητής της ομάδας μας έμεινε πολύ ευχαριστημένος από την επίδοσή του αλλά και από όλη την διεξαγωγή του αγώνα στην οποία βοήθησε αρκετά ο καλός καιρός.



Πρώτος Ματτίας Κρίπελ-Δεύτερος Δημήτρης Ασημομύτης.



Έκλεψαν την παράσταση οι αθλητές του Παναθηναϊκού για άλλη μία φορά στον τελευταίο αγώνα αντοχής της Π.Ε.Π.Α. Ο αγώνας ήταν 120 χλμ. οι αθλητές Ματτίας και Δημήτρης της κατηγορίας Μάστερ Β’ ακολούθησαν τον δυνατό ρυθμό, στα τελευταία 5 χλμ. ο ρυθμός δυνάμωσε ακόμη πιο πολύ και στο σπριντ του τερματισμού κέρδισε ο καλύτερος. Στην κατηγορία των Μαστερ Α’ είχαμε την 23η θέση από τον Δημήτρη Πούλια και στην Μάστερ Δ’ ο γνωστός σε όλους Θανάσης Περίδης κέρδισε την 4η θέση.



 Παν/νιες Ημέρες Νεολαίας



Το τριήμερο 7-8-9/09 έχουμε τις Παν/νιες Ημέρες Νεολαίας που θα διεξαχθούν στον Αγ. Ανδρέα και θα λάβουμε μέρος με τον μικρό μας Μαρτίνο Μούτσιο.
Καλή επιτυχία Μαρτίνο!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: