Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2013

Χορηγία από το PAO ABROAD αγωνιστικών κράνων και γυαλιών SALICE

Οι αθλητές και ο υπεύθυνος του ποδηλατικού τμήματος του Παναθηναικού θα ήθελαν να ευχαριστήσουν την κίνηση των Panathinaikos supporters abroad για την προσφορά και την βοήθεια προς το τμήμα.Σε μια δύσκολη περίοδο με τα οικονομικά προβλήματα να ταλανίζουν την Ελληνική κοινωνία οι φίλοι του συλλόγου απέδειξαν για άλλη μια φορά την αγάπη τους για το τριφύλλι και τα λεγόμενα μικρά τμήματα του ομίλου.

Εμείς με την σειρά μας θα θέλαμε να τους υποσχεθούμε ότι θα κάνουμε ότι περναει από το χέρι μας να κρατήσουμε την πράσινη σημαία ψηλά.
Το τμήμα μέσω της οικονομικής βοήθειας των Pao Abroad που ανήλθε στο ποσό των 750 ευρώ απέκτησε 11 αγωνιστικά κράνη SALICE απαραίτητα για την ασφάλεια,την ομοιομορφία και την αγωνιστική δράση του τμήματος και παράλληλα η εταιρεία που προμήθευσε τα υλικά αυτά αντισταθμιστικά μας χορήγησε με 11 ζεύγη γυαλιών αγώνων επίσης της εταιρείας SALICE.
Τα παραπάνω υλικά οι φίλοι και ενδιαφερόμενοι μπορούν να τα προμηθευτούν από τα καταστήματα των χορηγών μας www.grammariosbikes.gr και www.cervelo.gr

Στηρίζουμε και διαδίδουμε την κίνηση Pao Abroad στο www.paoabroad.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: