Κυριακή 7 Απριλίου 2013

Σάρωσαν τα μετάλλια, σκόρπισαν χαμόγελα!

Ικανοποιημένος δηλώνει στο GreenZone ο υπεύθυνος ποδηλασίας του Παναθηναϊκού Γιώργος Φωκάς για τα πέντε μετάλλια των «μικρών πεντάλ»…


Πέντε μετάλλια κατέκτησαν τα «πράσινα» φυντανάκια της Ποδηλασίας του Παναθηναϊκού στο τοπικό πρωτάθλημα ατομικής χρονομέτρησης και αντοχής μικρών κατηγοριών που διεξήχθη το Σάββατο (6/4) στα Σπάτα.

Ο υπεύθυνος της ποδηλασίας του Παναθηναϊκού Γιώργος Φωκάς μίλησε στο GreenZone, χορηγό επικοινωνίας του τμήματος, και δήλωσε «ικανοποιημένος όχι μόνο από την συγκομιδή των μεταλλίων, αλλά και από τη συνολική προσπάθεια των παιδιών, τη δουλειά που κάνουν, καθώς και για τη συνεργασία Ντόκου και Μούτσιου στον σημερινό αγώνα αντοχής».

Η μεγάλη έκπληξη σημειώθηκε στην ατομική χρονομέτρηση. Το χρυσό μετάλλιο φόρεσε στο στήθος ο Σπύρος Ντόκος, ο οποίος παρά το ότι έτρεχε τον πρώτο επίσημο αγώνα του, κατάφερε και τερμάτισε πρώτος. Θα μπορούσε μάλιστα να κερδίσει την πρωτιά και στον αγώνα αντοχής, όμως ένα τεχνικό πρόβλημα στο πεντάλ τον δυσκόλεψε και τελικά κέρδισε την τρίτη θέση. 


Στην κατηγορία των Παμπαίδων, ο Στέφανος Κριππέλ, παρά την προσπάθεια να κρατηθεί στο γκρουπ των πρωτοπόρων δεν κατάφερε να κερδίσει μία θέση στο βάθρο. Να επισημάνουμε πως ο μικρός Στέφανος αγωνίζεται φέτος για πρώτη φορά σε επίσημους αγώνες και ακολουθεί τα βήματα του πατέρα του Ματτίας, ο οποίος τρέχει με την ομάδα ανδρών του Παναθηναϊκού.

Στην κατηγορία των μίνι μικρών, η Λυδίου Μούτσιου έδωσε δύο δυνατούς αγώνες και κατέκτησε δύο χάλκινα μετάλλια (ατομικό χρονόμετρο και αντοχής).


Ο Μαρτίνος Μούτσιος έτρεξε στην κατηγορία των μίνι μεγάλων. Βγήκε τρίτος στο χρονόμετρο και πέμπτος στους αγώνες αντοχής. 



Πηγή:

Δεν υπάρχουν σχόλια: