Τετάρτη 3 Ιουλίου 2013

Καλή επιτυχία στον Αθανασόπουλο και τον Γ.Φανάκη στο Ironman της Φρανκφούρτης!

Αλέξης Αθανασόπουλο και Γιάννης Φανάκης,δύο φίλοι της ομάδας μας ταξιδεύουν αύριο για Φρανκφούρτη,προκειμένου να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους απέναντι σε μία μεγάλη διοργάνωση τριάθλου,το γνωστό IronMan.

Ο αγώνας τους είναι την Κυριακή στις 7 Ιουλίου και ξεκινάει στις 7 π.μ.(ωρα Ελλαδος 8 π.μ.).Είναι μια σειρά αγώνων τριάθλου μεγάλων αποστάσεων, που γίνονται σε διάφορα μέρη του κόσμου και διοργανώνονται από το World Triathlon Corporation. Περιλαμβάνουν 3,86 χλμ. κολύμβηση, 180,25 χιλιόμετρα ποδηλασία και μαραθώνιο 42,19 χιλιομέτρων, με αυτή τη σειρά και χωρίς διακοπή.

Οι περισσότερες εκδηλώσεις Ironman έχουν μια αυστηρή προθεσμία 17 ωρών για την ολοκλήρωση του αγώνα. Η κολύμβηση σταματάει στις 2 ώρες και 20 λεπτά από την έναρξη, οπότε και ξεκινάει η ποδηλασία, η ο
ποία σταματάει στις 17.30 και όλοι οι αθλητές πρέπει να ολοκληρώσουν το μαραθώνιο μέχρι τα μεσάνυχτα.Το σίγουρο όμως είναι ότι οι Αλέξης και Γιάννης είναι αρκετά καλά προετοιμασμένοι και πηγαίνουν με κάποιο στόχο και όχι απλά να το τερματίσουν.

Το ποδηλατικό τμήμα του Παναθηναικού τους εύχεται καλή επιτυχία!!!
http://www.ironman.com/events/triathlon-races.aspx#axzz2XyCtrWnm
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: