Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2013

Άλλο ένα «μαχιμο» Σ-Κ για τον Παναθηναικο περασε!

Διασυλλογικος στην Λαρισσα.
Το Σαββατο στις 21/09 εγινε στην Λαρισσα διασυλλογικος αγωνας με αποκλεισμο.
Η ομαδα μας ελαβε με τους μικρους μας,τα αδερφια Ντοκου,Ευθυμη & Σπυρο και τα αδερφια Μουτσιου Μαρτινο & Λυδια.
Στην κατηγορια Μινι μικρα η Λυδια για άλλη μια φορα απεδειξε ποσο δυνατη παρολο το ποσο μικρη είναι.Αναμεσα σε όλα τα παιδια της κατηγοριας καθως και τα αγορια ηρθε 1η.
Στην κατηγορια Μινι Μεγαλα ο Σπυρος από την Αμφισσα εδειξε και παλι ότι παραμενει σταθερα μπροστα κερδιζοντας την 2η και ακριβως από πισω του στην 3η θεση ο εξισου δυνατος Μαρτινος.
Ο Ευθυμης στην κατηγορια των Παιδων τα πηγε πολύ καλα,κερδιζοντας την 5η θεση σε έναν αγωνα που την τελευταια φορα ειχε κλειστει πανω σε στροφη και αναγκαστηκε να βγει εκτος αγωνα.


Παγκοσμιο Κυπελλο στην Ιταλια.
Στο Τρεντο της Ιταλιας βρεθηκαν οι συναθλητες μας την Κυριακη 22/09, Ματτιας Κριππελ και Παναγιωτης Πετρογιαννης.
Μετα την πολύ καλη προσπαθεια τους στα προκριματικα,που ειχαν γινει στην Κρητη κερδισαν μια θεση σε έναν αγωνα τελειως ξεχωριστο από τους αλλους.
Αναμεσα σε μεγαλα ονοματα της ποδηλασιας,δοθηκε η εκκινηση για 122km με τα υψομετρικα να φτανουν τα 2800μετρα περιπου.
Ο Ματτιας στην κατηγορια του κερδισε την 111η θεση και ο Παναγιωτης την 33η.
Ευχαριστημενοι αρκετα και οι δυο επεστρεψαν με εμπειριες που δεν τις ζεις σε αγωνα εντος.


Τοπικο Πρωταθλημα Ζευγων-Ομαδικο
Την παρουσια μας καναμε την ιδια μερα και στο Τοπικο Πρωταθλημα που διεξηχθει στην Μαλακασα,στον παραδρομο της Εθνικης Οδου,με δυο ζευγη,ένα στην κατηγορια Παιδων ένα στην Αντρων και μια τριαδα για ομαδικο Αντρων.
Να τονισουμε ότι για όλα τα παιδια που ελαβαν μερος ηταν πρωτογνωρη εμπειρια ενας αγωνας ομαδικοτητας,διοτι δεν ετυχε ξανα να λαβουν μερος σε αναλογο.
Οι Παιδες μας Παναγιωτης Ζουμας και Ευθυμης Ντοκος,κερδισαν την 5η θεση,συνεργαστηκαν αρκετα καλα για πρωτη φορα και με λιγη προσοχη παραπανω αν επαναληφθει του χρονου,θα εχουμε πολύ καλυτερα αποτελεσματα.
Το ιδιο ισχυει για το ζευγαρι Λαμπρος Ξοφακης και Κωστης Ζδραλης οι οποιοι ηρθαν στην 8η θεση καθως και την τριαδα μας στο ομαδικο Κωστης Ξηρογιαννης-Χρηστος Θωμοπουλος-Νικος Σαββας οι οποιοι ηρθαν στην 6η θεση.
Τα δυο ζευγη Θανασης Περιδης-Ηλιας Βασιλειου και Στεφανος Κοκκινος-Γιωργος Φωκας ετρεξαν μετα από επιθυμια δικη τους και με την αδεια της αγωνοδικου ελαβαν μερος στον αγωνα χωρις καταταξη.

Διημερο στο Αστρος Κυνουριας.
Τελος,αθλητες του Παναθηναικου συμμετείχαν στον αγωνα της Π.Ε.Π.Α. που διοργανωσε για άλλη μια φορα με μεγαλη επιτυχια στο Αστρος.
Φετος ειχε την διαφορα σε σχεση με τις προηγουμενες χρονιες ότι προστεθηκε την προηγουμενη ημερα του αγωνα αντοχης,αγωνας ατομικης χρονομετρησης.
Οι αθλητες που ελαβαν μερος στον αγωνα ηταν Μιχαλης Παπασαββας,Δημητρης Πουλιας,Δημητρης Ασημομυτης,Σωτηρης Περιδης,Αλεξης Μπρουλης,Χρηστος Παλασκας.
Αναμενουμε από την Π.Ε.Π.Α. όλα τα αποτελεσματα

Δεν υπάρχουν σχόλια: