Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2013

Ευχαριστίες προς όλους τους αρωγούς της φετινής δυναμικής μας παρουσίας!!

Μία πολύ καλή χρονιά για την ομάδα του Παναθηναϊκού πριν λίγες ημέρες έλαβε τέλος και σίγουρα μία ακόμη καλύτερη ξεκινάει.

Παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίσαμε, καταφέραμε να δείξουμε ότι τίποτα δεν θα μας αφήσει πίσω, πως ενωμένοι όλοι οι αθλητές και αθλήτριες μπορούμε να κάνουμε πολλά και έτσι αλλάξαμε τα δεδομένα.

Εδώ είναι που θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους εσάς, φίλους, γνωστούς, όσους μας γνωρίζουν έστω μέσα από τις φωτογραφίες που βλέπουνε, όλους όσους παρακολουθούσαν τα νέα μας μέσα από την σελίδα μας και είτε με ένα «like» είτε με ένα σχόλιό τους μας ενθάρρυναν για αυτό που κάναμε.

Να ευχαριστήσουμε όλους τους χορηγούς μας που μέσα σε αυτούς τους δύσκολους οικονομικά καιρούς μας βοήθησαν με τον καλύτερο τρόπο.
Το κατάστημα Grammarios Bikes του Αλέξανδρου Κιτσέλη και Θοδωρή Θεοδωρίδη, τα ποδήλατα Cervelo του Νικηφόρου Κουρή, τα συμπληρώματα διατροφής Zipvit του Αλέξη Αθανασόπουλου, την εταιρεία «Αφοι Ζελβεγιάν Ο.Ε.»Άγγελο και Γρηγόρη για τα ελαστικά Maxxis, την εταιρεία «www.handmadecssdesign.com» για τα δωράκια προς τους αθλητές της ομάδας, τον Χρήστο Κοβάνη για τις χορηγίες του,το «www.greenzone.gr» ως χορηγός επικοινωνίας καθώς και το «Pao Abroad» για τα χορηγούμενα κράνη.
 

Προσωπικά θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συναθλητές-τριες μου,που για άλλη μία χρονιά προπονηθήκαμε παρέα, αγωνιστήκαμε παρέα, ζήσαμε καινούργιες εμπειρίες και σίγουρα για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν σε ότι αφορά την ομάδα αλλά και προπονητικά.
Να ευχαριστήσω και τους γονείς των νεαρών αθλητών μας για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν, γιατί είναι πλέον μεγάλη υπόθεση να έχεις κάποιον άνθρωπο και να βασίζεσαι σε αυτόν.

Τέλος,δίνω υπόσχεση από μεριάς μου, για μία καλύτερη αγωνιστική χρονιά, για έναν καλύτερο και πιο δυνατό Παναθηναϊκό, αυτόν που όπως έχω ξανά γράψει, θα τον φτάσουμε τόσο ψηλά…"που δεν θα μπορεί κανείς να τον κατεβάσει"!!!

Σας ευχαριστούμε όλους!
 
Φωκάς Γεώργιος
Υπεύθυνος Ποδηλατικού
Τμήματος Παναθηναϊκός Α.Ο.

 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: