Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2014

Μας ανέβασαν στον ουρανό…




Αρκετό καιρό τώρα, ήθελα μαζί με τους αθλητές της ομάδας να μπούμε μέσα στο γήπεδο,αλλά έψαχνα την κατάλληλη στιγμή. Μετά από κουβέντα με τον Πρόεδρό μας, με την άδειά του και την έγκριση της ΠΑΕ, πραγματοποιήθηκε.

Στις 09/02/2014 ,ώρα 19:30 και ενώ ο Παναθηναϊκός ετοιμάζεται για το ντέρμπι με τον Π.Α.Ο.Κ. στην Λεωφόρο, στις 19:15 αποχωρώντας οι δύο ομάδες από τον αγωνιστικό χώρο, κλείνει η μουσική και ο εκφωνητής αναγγέλει την είσοδό μας.
Μαζί με δύο νεαρούς αθλητές, ξεκινάω στην πορεία μου περιμετρικά του γηπέδου προς την Θύρα 13, κρατώντας μία μεγάλη σημαία με τριφύλλι, ακολουθώντας οι νεαρότεροι αθλητές, πιο πίσω οι μεγαλύτεροι, πάνω στα ποδήλατα όλοι μας και μέσα σε δευτερόλεπτα συμβαίνει το απίστευτο.

Ο κόσμος σηκώνεται όρθιος, φωνές και χειροκροτήματα, κάποιοι να μας φωνάζουν «μπράβο ομαδάρα», «μπράβο ρε μάγκες» και όσο πλησιάζουμε στην Θ-13 οι φωνές και τα συνθήματα μεγαλώνουν.

Φτάνοντας μπροστά στην Θύρα 13, σταματήσαμε ο ένας δίπλα στον άλλον ώστε να χαιρετήσουμε τον κόσμο. Το έδαφος «έτρεμε»στην κυριολεξία από τις φωνές και τα χειροκροτήματα του κοσμου. Εκείνη την ώρα είναι που κάθε αθλητής-τρια θα ήθελε να παγώσει ο χρόνος και να μείνει εκεί όσο περισσότερο γίνεται. Συγκίνηση, ρίγος, χαρά και πάνω απ’όλα υπερηφάνεια για το τριφύλλι που έχουμε στην φανέλα μας, συναισθήματα και εικόνες που δεν συναντάς στην καθημερινότητά σου,   μέσα σε τόση λίγη ώρα και από τόσο πολύ κόσμο.
Θα συμπληρώσω πως το ποδηλατικό τμήμα του Παναθηναϊκού, είναι ένα από τα τμήματα που έχουν πάρα πολλές Παν/νιες νίκες (περί τις 52) με αθλητές που στελέχωσαν επί χρόνια την Εθνική ομάδα. Η αναδιοργάνωση του τμήματος έφερε μόνο καλά αποτελέσματα, νέους και νέες όλων των κατηγοριών, η προσπάθεια συνεχίζεται και είναι σίγουρο πως θα πετύχουμε τους στόχους μας. Δίπλα σε αυτή την προσπάθεια είναι η Διοίκηση του Παναθηναικού με την έμπρακτη συμπαράστασή της, την οικονομική βοήθεια και παράλληλα με την αγάπη του κόσμου θα γίνουμε και πάλι πρωταθλητές. Η παρέλασή μας ενώπιον του κόσμου του Παναθηναϊκού, είχε σκοπό να δείξει ότι είμαστε εδώ, συνεχίζουμε γερά και σας θέλουμε πάντα δίπλα μας.
Εκ μέρους όλης της ομάδας να ευχαριστήσω την Διοίκησή μας, την Π.Α.Ε. και τον κόσμο που «βρέξει-χιονίσει» είναι στο πλευρό μας, ακούραστοι για να μας εμψυχώνουν παντα!

Συνέντευξη:
Γιώργος Φωκάς
Υπεύθυνος Ποδηλατικού
Τμήματος Παναθηναϊκός Α.Ο.


πηγή:
paoabroad.com 

Δεν υπάρχουν σχόλια: