Τετάρτη 16 Απριλίου 2014

Attica 3 Races 2014

Για 4η συνεχόμενη χρονιά,η Π.ε.π.α. διοργάνωσε τον διήμερο αγώνα,Attica 3 Races,το Σ-Κ 12-13/04/2014 και όπως κάθε χρόνο,το πρώτο σκέλος με τους δύο αγώνες(ατομικό χρονόμετρο & σιρκουί)έγινε εντός του Κωπηλατοδρομίου στον Σχοινιά και το δεύτερο σκέλος του αγώνα αντοχής με εκκίνηση την είσοδο του Μουσείου Ακροπόλεως και τερματισμό στο Σούνιο.

Η ομάδα μας ήταν παρούσα και τις δύο ημέρες.


 Για άλλη μία φορά,η μεγάλη πλέον οικογένεια του Παναθηναικοΰ,περάσαμε πάρα πολύ τέλεια,γιατί εκτός από την συμμετοχή μας στα αγωνίσματα φροντίζουμε να το διασκεδάζουμε όπου και αν βρεθούμε.
Τα αποτελέσματα του αγώνα,θα τα αναρτήσουμε μέσω της ιστοσελίδας ηλεκτρονικής καταγραφής,αλλά οφείλουμε να αναφερθούμε σε σημαντικά περισσότερο και λιγότερο ατυχή γεγονότα που ζήσαμε ως ομάδα.
Στο ατομικό χρονόμετρο,είδαμε και πάλι τον Κυριάκο Ορφανίδη να έρχεται δεύτερος και στην ίδια θέση ο Παναγιώτης Πετρόγιαννης της κατηγορίας Δ'.


 

Στο σιρκουί και πάλι ένα εντυπωσιακό σπριντ τερματισμού από τον Κυριάκο Ορφανίδη,να φεύγει στα τελευταία 150μ.τερματίζοντας νικητής του αγώνα και μια μεγάλη έκπληξη απο τον Λουκά Σκρέκη,λίγο πριν τον τερματισμό του,να βγαίνει αριστερά του δεύτερου γκρουπ από τα 200μ.και πλασαρισμένος σωστά κερδίζει το σπριντ και την 4η θέση της κατηγορίας του.


Στην κατηγορία Elite,αν δεν είχε κλειστεί πίσω ο Λάμπρος Ξοφάκης,ίσως να τον βλέπαμε και στην τριάδα μέσα.
 
Στο ίδιο αγώνισμα μία άτυχη στιγμή,αφήνει εκτός αγώνα τον Ηλία Βασιλείου,λόγω της πτώσης του.

Την επόμενη ημέρα,με πολύ καλό καιρό και με μέγιστο αριθμό συμμετοχών τους 400 αθλητες/τριες,ο αγώνας ξεκινάει από τον πλακόστρωτο πεζόδρομο της Διονυσίου Αρεοπαγίτου,έμπροσθεν της εισόδο του Μουσείου Ακροπόλεως.
Εντυπωσιακή και επιβλητική θα λέγαμε η παρουσία των μοτοσυκλετιστων,οι οποίοι έδιναν ανά πάσα στιγμή την παρουσία τους σε ότι χρειαζόταν και σίγουρα προσφέροντας μεγαλύτερη ασφάλεια προς όλους.
Μία άσχημη πτώση,στο ύψος της διασταύρωσης Σαρωνίδας,στο σημείο που ανοίγει αρκετά ο δρόμος,ρίχνει 2 από τους συναθλητές μας(συνολικά 15 αθλητές),εκ των οποίων ο ένας,Ματτίας Κρίππελ,χτύπησε όχι ιδιαιτερα άσχημα,αλλά έχασε το πρωπορευόμενο γκρουπ.
Στο τερματισμό κερδίζουμε άλλη μία πρωτιά από τον Κυριάκο Ορφανιδη,ατομική και γενική κατάταξη,από τον Παναγιώτη Πετρόγιαννη δεύτερη και στην Ελιτ μια τρίτη από τον Θοδωρή Θεοδωρίδη.


Θα ήθελα να ευχαριστήσω προσωπικά αλλά και εκ μέρους όλων των αγωνιζομένων της ομάδας μας,τον μασέρ της ομάδας μας Gancho Nikolov Ganev,για την πολύτιμη βοήθεια που προσέφερε,κάνοντας μασάζ στο κενό ανάμεσα στα δύο αγωνίσματα του Σαββάτου.



Συγχαρητήρια σε όλους!

Δεν υπάρχουν σχόλια: