Σάββατο 8 Νοεμβρίου 2014

End of season...

Άλλη μία χρονιά για τον κόσμο της αγωνιστικής ποδηλασίας τελειώνει επίσημα!

Ο Παναθηναϊκός,κατάφερε να κάνει το 2014 ένα πολύ μεγάλο βήμα,πολύ μεγαλύτερο από την προηγούμενη χρονιά και όλα πλέον μας δείχνουν,πως κάθε χρονιά που θα ακολουθεί θα είναι και καλύτερη για όλους μας!
Εδώ είναι που θέλουμε να δώσουμε συγχαρητήρια αλλά και να ευχαριστήσουμε κάποιους ανθρώπους,που μας βοήθησαν,που πίστεψαν σε εμάς και έμπρακτα στάθηκαν δίπλα μας με όποιον τρόπο μπορούσε ο καθένας.
Συγχαρητήρια σε όλους και σε όλες,αθλητές/τριες του Παναθηναϊκού,μικρούς και μεγάλους,για τους αγώνες που συμμετείχαν και για ότι πρόσφεραν στην ομάδα τους με τις επιδόσεις τους,καθώς και τους γονείς νεαρών αθλητών,μεταφέροντας σε κάθε πόλη που βρισκόταν,τι είναι ο Παναθηναϊκός και τι οι αθλητές του!!!
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Διοίκηση μας,τον Πρόεδρο του Παναθηναϊκού κ.Ηλία Μιχαλαριά,τον Αντιπρόεδρο,Θοδωρή Βρεκό και το Δ.Σ.για την οικονομική ενίσχυση προς τους αθλητές/τριες του ποδηλατικού τμήματος.

Τους χορηγούς μας:
Το κατάστημα Grammarios Bikes του Αλέξανδρου Κιτσέλη και Θοδωρή Θεοδωρίδη
Τα ποδήλατα Cervelo του Νικηφόρου Κουρή
Τα προιόντα Zipvit του Αλέξη Αθανασόπουλου
Τα λάστιχα Maxxis και την εταιρεία "Αφοί Ζελβεγιάν Ο.Ε."
Τα αθλητικά ρούχα του Χρήστου Κοβάνη
Τα κατάστημα επάθλων PlanetSport του κ.Θανάση Περίδη
Την εταιρεία handmade css design
Τον μασέρ μας Gancho Nikolov Ganev

 Όλους τους φίλους του Παναθηναϊκού και της ποδηλασίας,που ήταν δίπλα μας ολόκληρη την χρονιά.

Μπορεί να τελείωσε μια χρονιά,ξεκινάει μια καινούργια,με νέα δεδομένα και εκπλήξεις για τον ποδηλατικό κόσμο της ομάδας μας!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: