Παρασκευή 19 Ιουνίου 2015

Δελτίο τύπου-Παναθηναϊκού Α.Ο.

Ο "3ος Γύρος Ολυμπιακού Χωριού"ολοκληρώθηκε την Κυριακή 14 Ιουνίου,με πάρα πολλές συμμετοχές στις επίσημες κατηγορίες καθώς και στην Open,με τον καιρό ίσως κάτι παραπάνω από καλό και ειδικά προς το μεσημεράκι με την θερμοκρασία να ανεβαίνει στα ύψη.
Είναι μόλις η τρίτη χρονιά που διοργανώνεται και έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις,συγκεντρώνοντας το ενδιαφέρον πολύ κόσμου,με το βασικότερο ατού στον δρόμο,που έχει μεγάλο πλάτος στο 95% της διαδρομής,διευκολύνοντας τους αθλητές την ώρα του αγώνα.
Η προετοιμασία είχε ξεκινήσει μέρες πριν,κάτι το οποίο βοήθησε αρκετά,διορθώνοντας φέτος,λεπτομέρειες της προηγούμενης χρονιάς,με αποτέλεσμα να βγει σαφώς κάτι καλύτερο,ανεβάζοντας τον πήχυ ακόμη πιο πολύ.
Όπως κάθε χρονιά,έτσι και τώρα,είδαμε αδυναμίες και καταστάσεις που μπορούμε να βελτιώσουμε,ώστε να βγει ακόμη καλύτερο αποτελέσμα στον 4° Γύρο.
Δώσαμε ιδιαίτερη προσοχή και σημασία στην ασφάλεια!!!
Η Πολιτική Προστασία του Ολυμπιακού χωριού,έστησε το κέντρο της πλησίον της Γραμματείας μας,έχοντας μαζί την γιατρό και δίπλα σε αναμονή ασθενοφόρο.
Υπήρξαν-δυστυχώς-μερικά ατυχήματα την ώρα του αγώνα,ευτυχώς όμως κανείς από τους άτυχους αγωνιζόμενους δεν κατέληξε με κάτι σοβαρό,παραμένοντας σε εκδορές!
Στα σημεία των ατυχημάτων μετέβει η γιατρός άμεσα με όχημα,η οποία είχε ενημερωθεί μέσω ασυρμάτου απο τους ανθρώπους της Πολ.Προστασίας που φύλαγαν τις διασταυρώσεις.
Ελπίζουμε,πως ο κόσμος που μας τίμησε με την παρουσία του,να έμεινε ευχαριστημένος και από την μεριά μας,θα κάνουμε κι άλλη προσπάθεια για περισσότερα το 2016.
Ο Παναθηναϊκός Α.Ο.,θέλει να ευχαριστήσει όλους τους αθλητές/τριες που έλαβαν μέρος και μας τίμησαν με την παρουσία τους,καθώς και συνοδούς-προπονητές αυτών.
Επίσης,ένα μεγάλο ευχαριστώ:
Στον Δήμο Αχαρνών
Στην γιατρό μας κα.Παρούση Αμαλία
Στην Τροχαία Νέας Ιωνίας
Στο Αστυνομικό Τμήμα Ολυμπιακού Χωριού
Στην Πολιτική Προστασία Ολυμπιακού Χωριού που μας στηρίζει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά
Στα δίκυκλα του αγώνα,για την εθελοντική προσφορά τους
Καλαπόδη Γεώργιο
Περίδη Σωτήριο
Κόκκινο Στέφανο
Για την πολύτιμη βοήθεια τους
Τον Νεκτάριο Λεούση,Αντρέα Δήμου,Ευγενία Καραμάνη και Δέσποινα Σισμανίδου.
Όλους τους γνωστούς,φίλους και συγγενείς που έδωσαν το παρόν!!
Ο τρίτος από τους εφτά αγώνες του Παναθηναϊκού για την φετινή σεζόν τέλειωσε.
Δίνουμε ραντεβού στην Σάμο,με τον "1°Γύρο Σάμου"στις 5 Ιουλίου και υπόσχεση για τον "4° Γύρο Ολυμπιακού Χωριού"το 2016.

Δεν υπάρχουν σχόλια: