Παρασκευή 3 Ιουλίου 2015

Κάθε πέρυσι και καλύτερα...

Το φετινό Παν/νιο Πρωτ/μα ξεχώρισε για έναν και μοναδικό λόγο...την μεγάλη παρουσία αθλητών και στις δύο κατηγορίες,κάτι το οποίο θύμισε παλιές,καλύτερες εποχές!
Από την άλλη όμως...
Κανείς δεν είναι τέλειος μεν,αλλά τα αυτονόητα σε αγώνες τέτοιου βεληνεκούς δεν πρέπει να παραλείπονται δε.
Το λοιπόν στα σημαντικότερα!!!
Πρώτη ημέρα:
1. Στο Τεχνικό Συνέδριο,η Ομοσπονδία προτείνει να βάλει δύο συνοδούς διαφορετικών ομάδων σε ένα όχημα,διότι από τη μία θα έπρεπε να επιτρέψουν την συνοδεία σε περίπου 60 οχήματα(Άντρες-Γυναίκες) και από την άλλη,οι ασύρματοι που έχουν δεν αρκούν!
(Σε Παν/νιο Πρωτάθλημα και χωρίς ασυρμάτους)
2. Βραδινό φαγητό για αθλητές-αθλήτριες που ήρθαν από χιλιόμετρα μακριά και συμμετέχουν σε Παν/νιο=ένα πιάτο μακαρόνια με λίγη σάλτσα ή τυρί τριμμένο!
(Την σαλάτα έπρεπε να την έχεις από το σπίτι)
Δεύτερη ημέρα:
1. Γνωρίζουμε από την Παρασκευή το βράδυ,πως το Σάββατο το πρωί θα γίνει κλήρωση για την σειρά των οχημάτων και πως θα δοθούν VHF(ασύρματοι).
Φτάνοντας στο ξενοδοχείο που θα τα παραλάμβανε η κάθε ομάδα,μας ενημερώνουν πως έγινε η κλήρωση των οχημάτων(σαφώς χωρίς την παρουσία των συνοδών ομάδων) και εμείς έχουμε το αριθμό 30 για την κατηγορία Αντρών και το 10 για την κατηγορία Γυναικών.
Χωρίς να αποδεχόμαστε αυτή την "μυστική"κλήρωση,μας ενημερώνουν ότι ΔΕΝ θα παραλάβουν ασύρματο όσοι έχουν όχημα με αριθμό 15 και άνω στην Αντρών και 10 και άνω στην Γυναικών!!!
Μάλιστα...σε Παν/νιο Πρωτ/μα η Ε.Ο.Π.ήρθε με μετρημένους ασυρμάτους αφήνοντας πολλά σωματεία σε πλήρη μεσάνυχτα,σχετικά με την εξέλιξη του αγώνα όπως και εμάς.
Δεν είναι όμως μόνο αυτό που μας ενόχλησε!
Δεχτήκαμε σαν παρατήρηση(όλοι οι παρευρισκόμενοι) την εξής κουβέντα.."μην δω ασύρματο που προοριζόταν για τις Γυναίκες,σε αυτοκίνητο Αντρών".
Κατά την διάρκεια του αγώνα όμως,ενώ συνοδεύουμε μεγάλο γκρουπ,το όχημα που βρισκόταν μπροστά μας έφερε αριθμό άνω του 15 και είχε ασύρματο.Υπάρχει σχετική φωτογραφία,η οποία θα σταλεί στην Ομοσπονδία προκειμένου να μας εξηγήσει για πιο λόγο δόθηκε ασύρματος σε όχημα με αριθμό άνω του 15 εφόσον οι ασύρματοι σταματούσαν στο 15.
(Αναρωτιόμαστε,αν κάποιος από τους αθλητές μας,είχε θέμα με την ζέστη και ανάγκη για νερό,ποιος θα του έδινε,εφόσον το δικό μας όχημα δεν ήταν πίσω του να τον καλύψει;;;
Αναρωτιόμαστε,με 7 αθλητές της κατηγορίας Αντρών,είναι δυνατόν να μην έχουμε ασύρματο;;;)
2.Το μεσημέρι της ίδιας ημέρας,είχε φαγητό σε γνωστή αλυσίδα αξίας 6€(ότι έπαιρνες και κόστιζε παραπάνω,το πληρώναμε).
Οι αθλητές του Παναθηναϊκού,έφτασαν να περιμένουν 45' τουλάχιστον όρθιοι προκειμένου να εξυπηρετηθούν.
Η έκπληξη στο φαγητό μας όμως δεν ήταν αυτή.Μας ενημέρωσαν προφορικά πως η διαδρομή του αγώνα αντοχής έχει αλλαγή,δεν περνάει μέσα από το Τολό!
(Αλλαγή χωρίς καμία διευκρίνηση για πιο λόγο έγινε).
3.Στο βραδινό της ίδιας ημέρας(ένα πιάτο μακαρόνια με λίγη σάλτσα ή τυρί τριμμένο)
,φτάνοντας στο σημείο,διαπιστώνουμε πως δεν υπάρχουν καρέκλες και τραπέζια να καθίσουμε,αθλητές άλλων ομάδων τρώνε σε παγκάκι που βρίσκεται λίγο πριν τις καρέκλες,κάποιοι σε διακοσμητικές παλέτες και κάποιοι άλλοι πίσω από έναν πάγκο.
Αναμένουμε περίπου 10-12 λεπτά και αφότου βρίσκουμε να καθίσουμε ρωτώντας από εδώ και από κει αν μπορούμε να πάρουμε την καρέκλα από άλλο τραπέζι,μας λένε ότι τα μακαρόνια τέλειωσαν..."ελάτε σε 15'..."!
(Στο τεχνικό συνέδριο,"στράβωσαν" κάποιοι όταν κάποια σωματεία έβγαλαν αθλητές από τα φύλλα αγώνα,αλλά το ότι δεν μερίμνησαν για την ποσότητα των αθλητών και του φαγητού στο κατάστημα ...οκ!!!)
Τρίτη ημέρα:
1.Στον αγώνα αντοχής,το γκρουπ που ακολουθούσαμε,αποτελούμενο από 20 αθλητές και άνω,από την δεύτερη στροφή και έπειτα δεν υπήρχε μαζί τους,ούτε ένα δίκυκλο του αγώνα για συνοδεία!!!
(Αυτή ήταν η συμφωνία;;;).
Η ταλαιπωρία των αθλητών/τριών που λαμβάνουν μέρος,ούτε που λογαριάζεται από κανέναν.
Για τους Μάστερ Παν/νιο δεν έγινε...
Στο Αντρών-Γυναικών,να είστε βέβαιοι ότι πήραμε χαμπάρι τα πάντα καθώς και το ότι στην Ατομική χρονομέτρηση,ο αγώνας ξεκίνησε χωρίς γιατρό...ήρθε αφότου τον χρειάστηκε κάποιος και φωνάζατε στο μεγάφωνο επί 20'!
Φροντίστε να απογοητεύσετε και τους Παίδες,Έφηβους και Κορασίδες,μεθαύριο στο δικό τους Παν/νιο και αναρωτηθείτε μετά γιατί δεν υπάρχει ανάπτυξη της ποδηλασίας στη χώρα μας...
Με σεβασμό πάντοτε προς τους αθλητές/τριες και αυτούς που το αγαπούν πραγματικά!

Δεν υπάρχουν σχόλια: