Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2015

Σχόλια σχετικά με τις Παν/νιες ημέρες Νεολαίας...

Μια πολύ ωραία γιορτή για τις νεαρές ηλικίες αλλά και για τους γονείς των παιδιών,ολοκληρώθηκε αλλά...
Ημέρα 1η
Μετά από την πτώση του Σπύρου μας,αν και οφείλεται σε δικό του λάθος,δεν χρειάζεται να διαθέτει ιδιαίτερες γνώσεις κάποιος για να καταλάβει,πως η κατηγορία των Παμπαίδων πιάνει ταχύτητες των 50χλμ/ώρα και άνω,ο χώρος των παιδικών κατασκηνώσεων δεν ενδείκνυται με το μικρό πλάτος που διαθέτουν οι δρόμοι,παρά μόνο για τα Μίνι.
Υπήρξαν κι άλλα ατυχήματα εκτός το δικό μας.

Ημέρα 2η
α)Δίνεται η εκκίνηση των Παμπαίδων στο αγώνισμα της αντοχής,χωρίς να ενημερώσουν τους νεαρούς-νεαρές πως αν π.χ.τα αγόρια φτάσουν τα κορίτσια,ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ να κολλήσουν οι μεν στους δε.
Μία στροφή πριν τερματίσουν τα κορίτσια(5 στροφές στο σύνολο)έρχονται τα αγόρια και γίνονται ένα γκρουπ(7 στροφές για τα αγόρια).
Η μηχανή που είναι προπομπός των Παμπαίδων,δεν κάνει τίποτα,ο Αλυτάρχης που ακολουθεί με Ι.Χ.Ε.επίσης τίποτα και κάποια από τα κορίτσια χώνονται ανάμεσα στα αγόρια.
Το αποτέλεσμα αυτής της λεπτομέρειας που δεν έδωσαν σημασία κάποιοι ήταν,500μ.περίπου πριν τον τερματισμό των κοριτσιών,να πέσει το μισό γκρουπ και κάποια από τα παλικαράκια που σηκώθηκαν,πλησίαζαν με ματωμένα γόνατα,χέρια ακόμη και στο πρόσωπο.
β)Μια απίστευτη εικόνα από τους παρευρισκόμενους γονείς.
Είχαν να κάνουν τόσα περάσματα από μπροστά τους τα δικά τους παιδιά και δεν μπήκαν στην διαδικασία να σηκώσουν τα χέρια τους ΝΑ ΤΑ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΣΟΥΝ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ!!!
Με ένα τάμπλετ ή κινητό στο χέρι προσπαθώντας να κρατήσουν το πέρασμα τους,ξεχνώντας πόσο μεγάλη σημασία έχει να χτυπάς τα χέρια σου,γιατί περνάει το παιδί σου από μπροστά σου!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: