Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2016

Ανακοίνωση!

Ανακοίνωση!
Το ποδηλατικό τμήμα του Παναθηναϊκού Αθλητικού Ομίλου αποτελεί ένα από τα πλέον επιτυχημένα τμήματα του Τριφυλλιού με πλούσια ιστορία και αναρίθμητους τίτλους.
Εδώ και αρκετά χρόνια, μια ομάδα φίλων ερευνητών ασχολείται με τη συλλογή αρχειακού υλικού και αποτελεσμάτων ώστε να εκδοθεί επιτέλους ένα βιβλίο που θα περιέχει την ιστορία της «πράσινης» -και όχι μόνο- ποδηλασίας.
Η προσπάθεια που κάνουν όμως τα παιδιά αυτά έχει και αρκετές δυσκολίες, καθώς η ομοσπονδία, η οποία κανονικά θα ήταν υποχρεωμένη να βοηθήσει καθώς εκείνη έχει στην κατοχή της –ή οφείλει να έχει- όλα τα φύλλα αγώνος από τους διάφορους αγώνες που έχει κατά καιρούς διεξαγάγει, δεν φαίνεται να είναι πρόθυμη να το κάνει και σφυρίζει αδιάφορα.

Έτσι λοιπόν απευθύνουμε έκκληση, σε όποιον ή όποια ενδεχομένως τηρεί αρχείο σχετικό με ποδηλασία, να βοηθήσει αυτήν την προσπάθεια.
Τα παιδιά ενδιαφέρονται για φωτογραφικό υλικό σχετικό με τον Παναθηναϊκό ή για φύλλα αγώνος της Τ.Ε.Π.Α και της Ε.Ο.Π. τα οποία ίσως κλείσουν κάποια κενά σε διοργανώσεις οι οποίες δεν ήταν δυνατόν να βρεθούν στις στήλες των διάφορων εφημερίδων ή περιοδικών.
Κενά όπως τα τοπικά πρωταθλήματα Κέντρου Ανδρών και Εφήβων (ομαδική και ατομική χρονομέτρηση ή ομαδικό χρονόμετρο) ή βαθμολογίες πρωταθλημάτων δρόμου και πίστας, καθώς και διασυλλογικοί αγώνες σωματείων.
Εκτός από κάποιο δίπλωμα, φύλλο αγώνος ή απόκομμα εφημερίδας πολύτιμη είναι και η προσωπική μνήμη βέβαια. Κι αυτή ευπρόσδεκτη!
Τα ονόματα των παιδιών που προσπαθούν να συμπληρώσουν τα κομμάτια του παζλ με τους τίτλους, τις διακρίσεις και τα μετάλλια της Παναθηναϊκής ποδηλασίας είναι στη διάθεση μας για όποιον ενδιαφέρεται.


Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Δεν υπάρχουν σχόλια: