Τρίτη, 12 Απριλίου 2016

Κριτέριουμ Α.Ε.Κ.

Το 4ο κριτέριουμ,διοργανώθηκε από την ομάδα της Α.Ε.Κ.την Κυριακή 3 Απριλίου,στην περιοχή της Νέας Φιλαδέλφειας.
Μεγάλο και δυναμικό παρών έδωσαν και αυτή την φορά οι αθλητές/τριες του Παναθηναϊκού σε πολλές κατηγορίες.
Στην κατηγορία Μίνι Μεγάλα-Κορίτσια,η Λυδία Μούτσιου κέρδισε την 1η θέση στο σπριντ τερματισμού,ενώ στην ίδια κατηγορία στα Αγόρια,ο Σπύρος Θεοδόσης στην 7η θέση και ο Προκόπης Μουτζουρέλης στην 15η.
Στους Παμπαίδες,ο Βαγγέλης Ντεγιάννης έκανε πολύ καλή παρουσία καταφέρνοντας να τερματίσει στην 11η θέση.
Εντυπωσιακός ο αγώνας στους Παίδες.Ο Σπύρος Ντόκος,στην 7η στροφή(από τις συνολικά 12 που είχαν να διανύσουν)κατάφερε να αποσπαστεί μόνος του και να κερδίσει το 1ο βάθρο,έχοντας λίγο πιο πίσω του τον Μαρτίνο Μούτσιο στην 5η θέση.
Η κατηγορία Αντρών,είχε και τον πιο γρήγορο αγώνα με τον Ματτία Κρίππελ και τον Μανώλη Ντεγιάννη να βρίσκονται στο δεύτερο γκρουπ και να περνούν την γραμμή τερματισμού στην 13η και 16η θέση αντίστοιχα.
Ο Βασίλης Οικονομίδης,λόγω ενός τεχνικού προβλήματος αναγκάστηκε να εγκαταλείψει και οι Λουκάς Σκρέκης,Βαγγέλης Κορακάς και Νικηφόρος Κουρής,κλείστηκαν στροφή.
Στους Μάστερς και συγκεκριμένα στην Α',ο Αλέξανδρος Γκαλέττι τερμάτισε στην 8η θέση,ο Δημήτρης Πούλιας στην 15η και ο Στάθης Κάρδαρης στην 19η,ενώ οι Γιώργος Λαμπρόπουλος και Λάμπρος Κάμπας,κλείστηκαν στροφή.
Στην Β',ο ένας και μοναδικός συμμετέχων της ομάδας μας,Στέφανος Μιχάλης,κατάφερε με ένα δυνατό σπριντ να "κλέψει"την 2η θέση και στην Γ',ο Κυριάκος Ορφανίδης στην 1η με τον Δημήτρη Δημουλά στην 6η.
Συγχαρητήρια σε όλους!

Δεν υπάρχουν σχόλια: