Πέμπτη 5 Απριλίου 2012

Άτυχοι οι ποδηλάτες του Τριφυλλιού στο τοπικό ΜΤΒ

Η ατυχία ήταν το κύριο χαρακτηριστικό της συμμετοχής των αθλητών του Παναθηναϊκού στο τοπικό πρωτάθλημα ΜΤΒ της ΕΠΟΣΚ που έγινε την Κυριακή 1/4 στα Κανάκια Σαλαμίνας.
 
Ο πιτσιρικάς Μαρτίνος Μούτσιος, το μέλλον του Τριφυλλιού στην ποδηλασία (φωτό από την επίσημη ιστοσελίδα του ερασιτέχνη Παναθηναϊκού)
Εκνευριστικά άτυχοι ήταν οι αθλητές του ποδηλατικού τμήματος του Παναθηναϊκού στους αγώνες ποδηλασίας που διεξήχθησαν την Κυριακή 1η Απριλίου.

Ο Κωστής Ξηρογιάννης στην κατηγορία Άνδρων στον αγώνα ΜΤΒ κατάφερε να τερματίσει χωρίς να κλείσει τις 3 τελευταίες στροφές, σε έναν πολύ δυνατό αγώνα.

Ο
Έξαρχος Δανιήλ στην ίδια κατηγορία αντιμετώπισε μηχανικό πρόβλημα στο ποδήλατο του (έσπασε το νύχι από το οπίσθιο ντεραγιέ) πριν την εκκίνηση με αποτέλεσμα να μην μπορέσει να λάβει μέρος.

Η
Αλεξάνδρα Στρατηγοπούλου κατάφερε να αποσπάσει την 5η θέση στην κατηγορία των Γυναικών. Επόμενος στόχος της είναι η καλή εμφάνιση στον αγώνα που θα γίνει στον Υμηττό και θα είναι καθαρά ανηφορικός και χωμάτινος. Εκεί όπου θα προσπαθήσει και πάλι για το καλύτερο τόσο για τον εαυτό της, όσο και για την ομάδα της!

Ο μικρός
Μαρτίνος Μούτσιος αν και βρισκόταν στην 3η θέση λίγο πριν τον τερματισμό αντιμετώπισε, δυστυχώς, μηχανικό πρόβλημα και δεν κατάφερε να τερματίσει στην θέση που βρισκόταν. Το ερχόμενο Σαββατοκύριακο θα λάβει μέρος σε δυο διαφορετικές διοργανώσεις, σε ένα σιρκουΐ στα Σπάτα και σε αγώνα Πίστας στο Ολυμπιακό Ποδηλατοδρόμιο.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: