Σάββατο 30 Ιουνίου 2012

Δελτίο Τύπου

Ευχαριστημένοι γύρισαν από την Λάρισα οι αθλητές του Παναθηναϊκού, Αλεξάνδρα Στρατηγοπούλου, Κωστής Ξηρογιάννης και Δανιήλ Έξαρχος, μετά την συμμετοχή τους στο Παν/νιο Πρωτ/μα Δρόμου.
Παρόλο ότι έλειπαν φέτος από αυτή την μεγάλη διοργάνωση οι ανηφόρες, τα συνολικά 150 χιλιόμετρα σε συνδυασμό με την ανεβασμένη θερμοκρασία το έκαναν αρκετά δύσκολο. Οι αθλητές μας κατάφεραν να τερματίσουν με πολύ καλό χρόνο δείχνοντας τις δυνάμεις τους μέχρι το τελευταίο χιλιόμετρο. Δίνουν υπόσχεση για ραντεβού του χρόνου και πάλι...
Ακριβώς τις επόμενες δυο εβδομάδες μετά το Παν/νιο Πρωτ/μα οι αγώνες συνεχίζονται και οι αθλητές μας και πάλι στην "μάχη". Την Κυριακή 1 Ιουλίου διοργανώνεται στο Κορωπί από τον Π.Α.Σ.Ερμή Μαρκόπουλου Μεσογαίας σιρκουί και από τον Παναθηναϊκό θα λάβουν μέρος οι: Δανιήλ Έξαρχος, Κωστής Ξηρογιάννης, Νίκος Σάββας, Αλεξάνδρα Στρατηγοπούλου και ο Μαρτίνος Μούτσιος!
Οι προσπάθειες όμως για κάτι καλό θα συνεχιστούν και την επόμενη εβδομάδα στο Τοπικό Πρωτ/μα, απ' όπου δεν θα λείψει το τμήμα μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια: