Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2012

51η Ανάβαση Πάρνηθας

Το παρόν και σε αυτή την διοργάνωση έδωσε ο Παναθηναϊκός με τους Δανιήλ Έξαρχο, Νίκο Σάββα και Αλεξάνδρα Στρατηγοπούλου.
Οι αθλητές μας κατάφεραν ότι καλύτερο για τον εαυτό τους αλλά και για την ομάδα. Ο Δανιήλ παρέμεινε στο πρώτο γκρουπάκι για λίγο και κρατώντας δυνατό ρυθμό συνέχισε τον αγώνα του δείχνοντας ότι το επίπεδο του ανέβηκε. Ο Νίκος με μόλις 2 προπονήσεις την εβδομάδα ανέβηκε πολύ καλά όλη την ανάβαση και τον είδαμε λίγο πριν τον τερματισμό να σπριντάρει. Η Αλεξάνδρα με πολύ "τσαμπουκά" και κρατώντας το τιμόνι από κάτω παρακαλώ σε ανάβαση, έδειξε μέχρι τα τελευταία μέτρα ότι δεν κάνει πίσω πουθενά.
 Πολύ ευχαριστημένοι οι αθλητές συνεχίζουν το μεθεπόμενο Σ-Κ τον τελευταίο τους αγωνα για φέτος, το Τοπικό Πρωτάθλημα.
 
Συγχαρητήρια σε όλους.
51η Αναβαση Παρνηθας!

Το παρον και σε αυτη την διοργανωση εδωσε ο Παναθηναικος με τους Δανιηλ Εξαρχο,Νικο Σαββα και Αλεξανδρα Στρατηγοπουλου.
Οι αθλητες μας καταφεραν οτι καλυτερο για τον εαυτο τους αλλα και για την ομαδα.Ο Δανιηλ παρεμεινε στο πρωτο γκρουπακι για λιγο και κρατωντας δυνατο ρυθμο συνεχισε τον αγωνα του δειχνοντας οτι το επιπεδο του ανεβηκε.Ο Νικος με μολις 2 προπονησεις την εβδομαδα ανεβηκε πολυ καλα ολη την αναβαση και τον ειδαμε λιγο πριν τον τερματισμο να σπρινταρει.Η Αλεξανδρα με πολυ "τσαμπουκα"και κρατωντας το τιμονι απο κατω παρακαλω σε αναβαση,εδειξε μεχρι τα τελευταια μετρα οτι δεν κανει πισω πουθενα.
Πολυ ευχαριστημενοι οι αθλητες συνεχιζουν το αλλο Σ-Κ τον τελευταιο τους αγωνα για φετος,το Τοπικο Πρωταθλημα.

Συγχαρητηρια σε ολους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: