Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2012

Εντυπώσεις από το Bike Fitting στον Grammarios-Bikes

Άλλος ένας αθλητής της ομάδας μας επισκέφτηκε το κατάστημα Grammarios-Bikes (www.grammariosbikes.gr) πριν λίγες ημέρες και έκανε σωματομέτρηση (bike fitting) προκειμένου να βελτιώσει την θέση του πάνω στο ποδήλατο.
Αλλος ενας αθλητης της ομαδας μας επισκεφτηκε το καταστημα Grammarios-Bikes (www.grammariosbikes.gr)πριν λιγες ημερες και εκανε σωματομετρηση(bike fitting) προκειμενου να βελτιωσει την θεση του πανω στο ποδηλατο.

Ο Δανιηλ Εξαρχος παρεα με τον Αλεξανδρο Κιτσελη, ειδε με βασει τις μετρησεις που εγιναν που ειναι σωστα τοποθετημενος και που λαθος πανω στο ποδηλατο,τις εναλλακτικες θεσεις οδηγησης,πια σελα ειναι σωστη και που ακριβως πρεπει να βρισκεται σε σχεση με το πλαισιο που εχει,τι μηκος λαιμου τιμονιου πρεπει να εχει και πολλα αλλα.



Δανιήλ
Έξαρχος: Παρέα με τον Αλέξανδρο Κιτσέλη, είδαμε με βάση το Bike Fitting , που είμαι σωστά τοποθετημένος και που λάθος πάνω στο ποδήλατο, τις εναλλακτικές θέσεις οδήγησης, τι σέλα μου είναι σωστή και που ακριβώς πρέπει να βρίσκεται σε σχέση με το πλαίσιο που έχω, τι μήκος λαιμού τιμονιού πρέπει να έχω και πολλά άλλα. Πιστεύω ότι ύστερα από τις διορθώσεις που έγιναν θα νιώθω πολύ πιο άνετα στο ποδήλατο και θα κάνω περισσότερα και ξεκούραστα αγωνιστικά και μη χιλιόμετρα.
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: