Πέμπτη 30 Μαΐου 2013

Βραυρωνεια 2013 Αποτελέσματα και εντυπώσεις

Περυσι δωσαμε μια υποσχεση...να δωσουμε ραντεβου φετος και παλι στα Βραυρωνεια και το καναμε.
 Θεωρωντας παντοτε προτεραιοτητα τις μικρες ηλικιες,σε συνεργασια με την Ομοσπονδια Πολιτιστικων και Εξωραιστικων Δημου Σπατων-Αρτεμιδος,ο Παναθηναικος διοργανωσε για δευτερη συνεχομενη χρονια τα "Βραυρωνεια" στα Σπατα.
 Ενας αγωνας τελειος διαφορετικος απο αυτους που ζουμε οι μεγαλοι συνεχως,ενας αγωνας γεματος με παιδικες φωνες,παρεα με τους γονεις τους οι μικροι να δινουν το παρον στον αγωνα μας.
 

Οι αγωνες ξεκινησαν με την πιο μικρη ηλικια,την προσχολικη,η οποια θεωρω οτι κλεβει την παρασταση και συνεχιστηκε τις ταξεις του Δημοτικου-Γυμνασιου-Λυκειου και κατοπιν ολες οι επισημες κατηγοριες.

Οι μικροι της ομαδας που ετρεξαν ηταν η Λυδια Μουτσιου με 2η θεση στα Μινι Μικρα,ο αδερφος της Μαρτινος Μουτσιος 3ος στα Μινι Μεγαλα και στην ιδια κατηγορια ο Σπυρος Ντοκος 4ος.


Σε αυτο που δωσαμε την μεγαλυτερη βαρυτητα ηταν η ασφαλεια ολων των μικρων.

Το πετυχαμε και φετος χωρις να εχουμε κανενα ατυχημα ή οποιαδηποτε κινηση οχηματος εντος της διαδρομης και γι αυτο να ευχαριστησουμε την Δημοτικη Αστυνομια καθως και προσωπικα τους συναθλητες μου Αλεξη Μπρουλη,Κωστη Ξηρογιαννη,Ορεστη Λαμπροπουλο και Αλεξανδρα Στρατηγοπουλου,που ηταν παροντες και βοηθησαν.
 

Να ευχαριστησουμε ολα τα σωματεια,υπευθυνους και αθλητες που μας τιμησαν με την παρουσια τους,ολα τα μικρα παιδια στην κατηγορια ανεξαρτητων,την Ομοσπονδια Πολιτιστικων και Εξωραιστικων Δημου Σπατων-Αρτεμιδος που προσεφερε σε ολο τον κοσμο νερο,σαντουιτς και φρουτα,τον Π.Α.Σ.Ερμης για την πολυτιμη βοηθεια.

Με το περας των απονομων δωσαμε υποσχεση να ειμαστε του χρονου και παλι εκει.
Περυσι εκτος απο την υποσχεση που δωσαμε,αναφερθηκα προσωπικα οτι θα γινει προσπαθεια το 2013 να κανουμε αγωνα ως Παναθηναικος,για τα "μεγαλα παιδια".Οι διαδικασιες εχουν ξεκινησει ηδη,ειμαστε σε πολυ καλο δρομο και το αργοτερο συντομα,θα ενημερωθειτε απαντες.

Χορηγοι ομαδας Παναθηναικου 2013-2014
www.grammariosbikes.gr
www.cervelo.gr
www.handmadecssdesign.com
www.zipvitsport.co.uk/
www.zelvegianbikes.gr
www.saliceocchiali.it/eng/azienda.php

Χορηγοι Επικοινωνιας Παναθηναικου.
www.greenzone.gr
www.paoabroad.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: