Τετάρτη 15 Μαΐου 2013

Μαχιμο και αυτο το Σ-Κ που μας περασε!

Να ξεκινησουμε απο την μακρινη Κομοτηνη και τον συναθλητη μας Μπαμπη Μπακαλμπαση,ο οποιος ελαβε μερος σε αγωνα Οπεν-ΜΤΒ.
Ο αγωνας ηταν χωρις ιδιαιτερες τεχνικες δυσκολιες με αποτελεσμα να ειναι γρηγορος απο την αρχη.Η αρχικη ενημερωση που ειχαν ολοι οι αθλητες ηταν πως η διαδρομη θα ειναι 32χλμ.συνολικα αλλα ηταν 27χλμ. με αποτελεσμα ο Μπαμπης να κραταει δυναμεις για το τελος,κατι το οποιο του στερησε ενα καλυτερο πλασαρισμα.
Παρολα αυτα καταφερε να κερδισει την 30η θεση στην γενικη αναμεσα σε 120 αθλητες και στην κατηγορια των Αντρων την 15η στους 32.

Στο Τοπικο ΜΤΒ ειχαμε συμμετοχη στην κατηγορια Αντρων με τους Νικολαιδη Κωνσταντινο και Δημητροπουλο Γιωργο οι οποιοι αν και πολυ δυσκολη η διαδρομη,με πολυ ανηφορα και τεχνικα μονοπατια καταφεραν οτι καλυτερο.

Στην κατηγορια Γυναικων,η Αλεξανδρα Στρατηγοπουλου κερδισε την 3η θεση αποδεικνυοντας για αλλη μια φορα οτι ειναι σταθερα στις πρωτες θεσεις.
 

Στην κατηγορια των Παιδων ειχαμε συμμετοχη με τον Ευθυμη Ντοκο,τον συναθλητη μας απο την Αμφισσα,ο οποιος κερδισε την 5η θεση,στην κατηγορια Μινι Μεγαλα ο αδερφος του Σπυρος Ντοκος κερδισε την 1η θεση(Πρωταθλητης Αττικης)με 4ο στην ιδια κατηγορια τον Μαρτινο Μουτσιο.
 
 
Στα Μινι Μικρα η αδερφη του Λυδια Μουτσιου κερδισε αλλο ενα μεταλλιο της 3ης θεσης!
 
Πολλα συγχαρητηρια σε μικρους και μεγαλους!

Δεν υπάρχουν σχόλια: