Πέμπτη 27 Μαρτίου 2014

37ος Γύρος Θυσίας Αγώνας αντοχής.

Ο καθιερωμένος-επετειακός Γύρος Θυσίας, τιμώντας την μνήμη των 300.000 Ελλήνων που χάθηκαν τον καιρό του Τουρκοκρατίας ,ολοκληρώθηκε.


Η εκκίνηση όπως πάντα στο γνωστό σημείο,στον μόλο Αγίου Νικολάου,με αρκετές συμμετοχές και φέτος κυρίως στις κατηγορίες Αντρών και Μάστερς,αλλά χωρίς να λείπουν οι Έφηβοι και οι Γυναίκες.

Ο καιρός ήταν και δεν ήταν σύμμαχος με τους αθλητές-τριες.Λίγο πριν την εκκίνηση και ενώ όλα δείχνουν ότι γλίτωσαν την βροχή,ξεκινάει η πρώτη ευτυχώς όχι δυνατή.Στην πορεία όμως υπήρχαν σημεία στα οποία έπεφτε βροχή.

Πρώτη ξεκίνησε η κατηγορία των Μάστερ και Γυναικών μαζί με μια μικρή καθυστέρηση και περίπου ένα 15’ με 20’ πιο πίσω οι Άντρες με τους Έφηβους.

Στην κατηγορία των Μάστερ και πιο συγκεκριμένα στην Δ’είχαμε μία πρωτιά από τον Παναγιώτη Πετρόγιαννη ο οποίος κατάφερε να τερματίσει τον αγώνα του με λάστιχο για αρκετά χιλιόμετρα και στην ίδια κατηγορία τον Θανάση Περίδη στην 8η θέση. 
 

 Στην κατηγορία Μάστερ Γ’, άλλη μία 2η θέση προστέθηκε για τον Κυριάκο Ορφανίδη,ο Στέφανος Κόκκινος στην 8η και ο Χρήστος Παλάσκας στην 14η.


Στην Μάστερ Α’παρών και πάλι ο Δημήτρης Πούλιας στην 25η θέση και τρεις θέσεις πίσω του,στην 28η ο Λουκάς Σκρέκης ο οποίος έλαβε μέρος για πρώτη φορά, είδε την δυσκολία του αγώνα και ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα θα τον δούμε και την επόμενη χρονιά.


Στους Έφηβους ο Μίλτος Γιαννούτσος δοκίμασε τις αντοχές του,πήρε μια εικόνα για τον βαθμό δυσκολίας του αγώνα και τερμάτισε στην 12η θέση ανάμεσα σε 15 αθλητές.

Στην κατηγορία Αντρών,την καλύτερη επίδοση την είχαμε με τον νεαρό αθλητή μας,Λάμπρο Ξοφάκη στην 40η θέση,ο Ματτίας Κρίππελ στην 49η θέση,ο Σωτήρης Κουτρώτσιος στην 77η θέση και σίγουρα θα ήταν πιο μπροστά αν δεν έιχε μία άσχημη πτώση σε μία στροφή λόγω της ολισθηρότητας του δρόμου,ο Αλέξης Μπρούλης στην 85η και για πρώτη φορά συμμετέχοντας στην κατηγορία Αντρών,ο Χρήστος Θωμόπουλος και ο Δήμος Περιστεράς στην 95η και 96η αντίστοιχα και για τους δύο η πρώτη τους συμμετοχή στον συγκεκριμένο αγώνα.

Δυστυχώς οι, Κώστας Ζδράλης και Νάσος Μάρκος εγκατέλειψαν λόγω σκασμένου ελαστικού.


Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλους και προσωπικά ένα μεγάλο ευχαριστώ προς τους συναθλητές-τριες μου για την άψογη συνεργασία που είχαμε όλες αυτές τις μέρες κάτω από μεγάλη πίεση.


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Η εκκίνηση σε βίντεο
https://www.youtube.com/watch?v=z0uPYUo3UWo
και η παρουσίαση των ποδηλατών
https://www.youtube.com/watch?v=SFYelDnGIRY