Κυριακή 25 Μαΐου 2014

Τοπικό Πρωτάθλημα ΜΤΒ Μάιος 2014!

Στις 03 & 04 Μαίου,πραγματοποιήθηκε το Τοπικό Πρωτάθλημα Μountain Bike,για όλες τις κατηγορίες,στην περιοχή του Ωρωπού και πιο συγκεκριμένα στον Αμφιάρειο.
 
Για άλλη μία φορά,πολύ δυνατή η παρουσία του Παναθηναικού!

Το Σάββατο,ήταν οι εκκινήσεις για τις μεγάλες κατηγορίες.


Ο αγώνας για την κατηγορία Αντρών ήταν 6 στροφές των 4,5 χιλιομέτρων.
Αν και υπήρξαν πολλές ατυχίες,οι αθλητές του Παναθηναικού δεν το έβαλαν κάτω.
Ο Θοδωρής Θεοδωρίδης μαζί με τον Τάσο Τσάκαλο,πέρασαν στην πρώτη στροφή μαζί αλλά δυστυχώς σε κάποιο σημείο του αγώνα, ο Τάσος ακολούθησε λάθος δρόμο με αποτέλεσμα να χαθεί και μαζί με αυτό να χάσει μια΄καλή θέση στην πρώτη 8άδα,ενώ ο Θοδωρής συνεχίζοντας τον αγώνα του,λίγο πριν ολοκληρώσει την τελευταία στροφή,έπαθε λάστιχο.



Ο Αντρέας Ζουρνής,της κατηγορίας Νέων Αντρών κατάφερε και έβγαλε τις τέσσερις στροφές του αγώνα,στην ίδια κατηγορία ο Φώτης Γαρεφαλάκης τις τρεις στροφές και στην Αντρών,ο Κωνσταντίνος Νικολαίδης τις τέσσερις στροφές ενώ ο Κωστής Ξηρογιάννης βγήκε εκτός αγώνα από ένα λάστιχο που έτυχε στην πρώτη κιόλας στροφή.



 Την Κυριακή είχαν σειρά οι νεαρότεροι.


Ο Παναγιώτης Ζουμάς της κατηγορίας Παίδων,ξεκίνησε πολύ δυνατά,με ακριβώς πίσω του τον Ευθύμη Ντόκο,με σκοπό να τερματίσουν τις τέσσερις στροφές των 4,5χλμ.Ο Παναγιώτης παραμένοντας μόνος του στο μεγαλύτερο μέρος της διαδρομής,τερμάτισε στην 4η θέση και στο σπριντ πέχτηκε η 5η θέση την οποία κατέλαβε ο Ευθύμης.



 Για την Λυδία Μούτσιου,στην κατηγορία Μίνι Μικρά κορίτσια,προστέθηκε άλλη μία πρωτιά,κερδίζοντας τον αγώνα στην ίδια διαδρομή που έτρεξαν όλοι οι υπόλοιποι και ήταν σίγουρα αρκετά δύσκολη,έστω και μία στροφή που είχε να κάνει.


 Στην κατηγορία Παμπαίδων,ο Σπύρος Ντόκος,με το που πάτησε χώμα, δηλαδή αμέσως μετά την εκκίνηση του στα 500μ.,ήταν αρκετό ώστε να ξεκινήσει το ξεκόλλημά του από τον δεύτερο αθλητή.Κρατήθηκε μόνος του σε όλη την διαδρομή και τερμάτισε πολύ άνετα στην πρώτη θέση με μεγάλη διαφορά απο τον δεύτερο.Λίγο πιο πίσω του ο Μαρτίνος Μούτσιος πλησίαζε πολύ δυνατά,κυνηγώντας στις 2 στροφές που είχαν να κανουν συνολικά,την τρίτη θέση και την έχασε για πολύ λίγο τερματίζοντας 4ος.



Διπλή η χαρά μου,όταν μου ζήτησε ο Πρόεδρος της Ε.Πο.Σ.Κ.κ.Αλέκος Κελόγλου,να βραβεύσω την κατηγορία των Παμπαίδων,από την μια γιατί είναι τιμή να δίνω έπαθλο στους νεαρούς που αποτελλούν το μέλλον της ποδηλασίας,από την άλλη ο πρώτος και ο τέταρτος αθλητής ήταν του Παναθηναικου!!!

 Συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: