Τρίτη 13 Μαΐου 2014

Αναπτυξιακός αγώνας Ελευθερίων Θράκης.

Στην Κομοτηνή,διεξήχθει για πρώτη φορά Αναπτυξιακός αγώνας δρόμου,από το νεοσύστατο σωματείο της πόλης, «Θράκας Ιππέας»,την Κυριακή στις 11 Μαΐου.

Ένας αγώνας αντοχής 128χιλιομέτρων με σχετικά μικρά υψομετρικά,με άψογη διοργάνωση η οποία είχε ξεκινήσει μήνες νωρίτερα,σχετικά με το θέμα ασφάλειας των αθλητών,ουδέτερα σέρβις,προσφέροντας στους αθλητές οικονομικές παροχές,μετακίνησης,διαμονής και διατροφής καθώς και απονέμοντας μεγάλα χρηματικά έπαθλα!



Η ομάδας μας είχε αρκετά μεγάλη συμμετοχή κυρίως στην κατηγορία Ελιτ Αντρών με δέκα αθλητές και στην όπεν με άλλους τρεις.


Την καλύτερη επίδοση έφερε ο Ευσταθίου Κων/νος της ομάδας Π.Ο.Η.Κάστρο,τρέχοντας με την φανέλα του Παναθηναικού και κερδίζοντας την 5η θέση. Στην 18η θέση ο νεαρός Λάμπρος Ξοφάκης, στην 23η ο Κώστας Ζδράλης,στην 38η ο Χρήστος Θωμόπουλος, στην 40η ο Αλέξης Μπρούλης, στην 41η ο Νάσος Μάρκος από την Λιβαδειά, στην 42η ο Σωτήρης Κουτρώτσιος από τα Τρίκαλα,στην 44η ο έφηβος, Μίλτος Γιαννούτσος και στην κατηγορία του 4ος,στην 48η ο Ματτίας Κρίππελ ο οποίος είχε την ατυχία να πάθει λάστιχο με αποτέλεσμα να χάσει το γκρουπ και στην 54η ο Κώστας Μεϊντάνης,στον πρώτο του αγώνα.



Στην κατηγορία Όπεν,για άλλη μία φορά έδωσε δυνατό παρόν ο Κυριάκος Ορφανίδης,κερδίζοντας το σπριντ ανάβασης και τερματίζοντας τρίτος στην γενική.



Στην 39η θέση ο Λουκάς Σκρέκης με πολύ καλή επίδοση,μένοντας ευχαριστημένος και στην 78η ο Θανάσης Περίδης, ο οποίος στο 20ο χιλιόμετρο περίπου του αγώνα είχε μία άσχημη πτώση,χωρίς όμως να το βάλει κάτω,τερματίζοντας το μεγαλύτερο μέρος του αγώνα τραυματισμένος και με ραγισμένο κράνος.Ευτυχώς απέφυγε τα χειρότερα.



Εδώ θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε κάποιους ανθρώπους,οι οποίοι «έπαιξαν»σημαντικό και διαφορετικό ρόλο ο καθένας και τονίζοντας πως η σειρά που θα αναφερθούν δεν παίζει κανένα ρόλο,για εμάς ήταν το ίδιο όλοι.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην ομάδα της Κομοτηνής, «Θράκας Ιππέας»για την μετακίνηση,διαμονή και διατροφή των αθλητών μας, παραθέτοντας γεύμα ακόμη και στο τέλος του αγώνα.


Ένα μεγάλο ευχαριστώ στα παιδιά από το Κλαμπ του Παναθηναικού της Κομοτηνής και Ορεστιάδας που υποδέχτηκαν την ομάδα μας με τον καλύτερο τρόπο, αποθεώνοντας τους την ώρα που έγινε η παρουσία μέσα στην πλατεία.




Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον αθλητή της ομάδας του Π.Ο.Η.Κάστρο, Κώστα Ευσταθίου που συμμετείχε μαζί μας στον αγώνα.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ, στην Μαριάνθη Μουσχουρη, τον Μάνο Τρουλάκη και την Ελένη Τριπερίνα, οι οποίοι ήταν δίπλα στους αθλητές κατά την διάρκεια του αγώνα προσφέροντας τους υποστήριξη.

Συγχαρητήρια σε όλους!

Δεν υπάρχουν σχόλια: