Παρασκευή 4 Ιουλίου 2014

"Γύρος Ολυμπιακού Χωριού-Junior".

Την Κυριακή 29 Ιουνίου,το ποδηλατικό τμήμα του Παναθηναϊκού,διοργάνωσε ποδηλατικό αγώνα για όλες τις νεαρές ηλικίες,εντός του Ολυμπιακού Χωριού.

Ο καιρός ήταν σύμμαχός μας με εξαίρεση τον δυνατό άνεμο που είχε,αλλά χωρίς να μας δυσκολέψει κάπου.
Οι αγώνες ξεκίνησαν στις 10:30 με πρώτη εκκίνηση,προσχολικές ηλικίες,παιδάκια με τρίκυκλα ποδηλατάκια και με βοηθητικές ρόδες,τα οποία έκλεψαν την παράσταση και βραβεύσαμε όλα με μετάλλιο για την συμμετοχή τους.
Για λόγους ασφαλείας,επειδή δεν απομακρύνθηκαν όλα τα σταθμευμένα οχήματα των κατοίκων στο κατηφορικό μέρος του αγώνα,η διαδρομή τροποποιήθηκε.Ο γύρος πλέον από 5.2km έγινε 2.6km περίπου.
Στην συνέχεια ξεκίνησαν στις 11:00 οι Παμπαίδες και Πανκορασίδες μαζί κάνοντας 10 στροφές,έπειτα τα Μίνι Μικρά στις 12:15 με 2 στροφές και τα Μίνι Μεγάλα 4 στροφές στις 12:45 με πρώτη στροφή σε κάθε κατηγορία ως αναγνωριστική.
Με το τέλος της κάθε κατηγορίας,προσφέραμε σε όλους τους αθλητές/τριες καθώς και συνοδούς,κρουασάν,νερό και πορτοκαλάδα.



Σε όλες τις εκκινήσεις,είχαμε τρία δίκυκλα,τα οποία κάλυπταν όλους τους αθλητές,ως προπομπός το ένα,οπισθοπομποί τα άλλα δύο και παράλληλα με την Πολιτική Προστασία και τον γιατρό του αγώνα,ότι συμβάν έτυχε,αντιμετωπίστηκε άμεσα.
Λίγο πριν τις απονομές,καλέσαμε όλους τους αθλητές/τριες που έλαβαν μέρος καθώς και τους εκπροσώπους-προπονητές των ομάδων,με σκοπό να κάνουμε ενώπιον τους την κλήρωση που μοίρασε δωράκια αξίας 425€ σε 15 νεαρούς/ρες.




Ο Πρόεδρος του Παναθηναϊκού,κ.Ηλίας Μιχαλαριάς,βράβευσε τους νικητές των αγώνων και έδειξε ιδιαίτερα ευχαριστημένος για άλλη μία φορά από όλη την διοργάνωση,άλλη μία εμπειρία δίπλα στους νεαρούς ποδηλάτες, στέλνοντας τις ευχαριστίες του προς όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους και δίνοντας ραντεβού για το 2015 με τον επόμενο Γύρο.


Λίγο πριν το τέλος των απονομών,έγινε μία ξεχωριστή βράβευση,δίνοντας μετάλλιο στις πρώτες τρεις πολυπληθέστερες ομάδες. 





Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε για άλλη μία φορά όλους όσους παρευρέθηκαν καθώς και τα σωματεία που ήρθαν από την επαρχία.
Τον Σύλλογο Κατοίκων Ολυμπιακού Χωριού.
Την Πολιτική Προστασία.
Τον γιατρό του αγώνα,Άγγελο Ιωαννίδη για την προσφορά του.
Το κατάστημα "Βερόπουλος"Θρακομακεδόνων για την χορηγία με εμφιαλωμένα νερά.
Την Τροχαία Νέας Ιωνίας.
Την Αλυτάρχη μας,Μαρία-Σοφία Λιανού που έβγαλε εις πέρας τον αγώνα σχεδόν μόνη της,λόγω έλλειψης κόσμου στο Παν/νιο Πρωτ/μα Δρόμου.


Προσωπικά ένα μεγάλο ευχαριστώ στους φίλους και συναθλητές μου που βοήθησαν για το στήσιμο του αγώνα καθώς και την παρουσία τους σε κομβικά σημεία του αγώνα,την Δέσποινα Σισμανίδου,τον Κωστή Ξηρογιάννη,τον Βασίλη Οικονομίδη,τον Στέφανο Κόκκινο,ο οποίος ήρθε από την Άμφισσα(Άσπρα Σπίτια)μόνο για τον αγώνα καθώς και τον αδερφό μου Παναγιώτη Φωκά.

Σας ευχαριστούμε όλους!!!
Δίνουμε ραντεβού το 2015 με τον επόμενο Γύρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: