Κυριακή 22 Φεβρουαρίου 2015

Δελτίο τύπου-1ο Παναθηναϊκό Κύπελλο ΜΤΒ

Με τις συμμετοχές να φτάνουν τις 182 συνολικά και σύμμαχο τον καλό καιρό,ολοκληρώθηκε την Κυριακή 08 Φεβρουαρίου,ο πρώτος αγώνας του Παναθηναϊκού και παράλληλα ο πρώτος για την φετινή σεζόν.

Mini video/ Mtb Olympiako Xorio

Ήδη από τις προηγούμενες ημέρες,είχε γίνει μια προεργασία σε ότι αφορά τον χώρο του αγώνα,καθώς και την ετοιμασία της γραμματείας μας για την ταχύτερη εξυπηρέτηση όλων.
Έγινε όσο καλύτερη σηματοδότηση μας δυνόταν,χρησιμοποιώντας σχεδόν 4χλμ κορδέλα και πασαλάκια,δίνοντας ιδιαίτερη σημασία σε αυτό το κομμάτι,προκειμένου να μην χάσει κανείς τον δρόμο του.
Τοποθετήθηκαν εφτά μέλη της Πολιτικής Προστασίας σε επίμαχα σημεία,οι οποίοι έφεραν μαζί τους σακίδιο πρώτων βοηθειών καθώς και ασύρματο,κάτι το οποίο φάνηκε πολύτιμο,διότι κάποια περιστατικά ατυχημάτων τα έδωσαν ασυρματικώς,ενημερώθηκε η γιατρός και προσήλθε στο σημείο άμεσα και ένα επιπλέον μέλος το οποίο ήταν σε αναμονή να προσφέρει βοήθεια χρησιμοποιώντας ποδήλατο για την μετάβασή του στο σημείο του ατυχήματος.
Επίσης έξι άτομα επιπλέον,τοποθετήθηκαν εντός της διαδρομής,ένας στο πρώτο "πέταλο",οι τρεις κρατώντας τα περάσματα των αθλητών/τριων σε διαφορετικά σημεία,ο ένας στο Feed zone & service και ένας ακόμη στην εκκίνηση-τερματισμό.
Κατά την διάρκεια του αγώνα,προσφέραμε στον κόσμο που ήταν εκεί εδέσματα & ροφήματα και παράλληλα η μουσική έπαιζε ασταμάτητα.
Πριν την έναρξη των απονομών,μοιράσαμε δωράκια αξίας 335€.
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλα τα σωματεία και τους αθλητές/τριες των σωματείων καθώς και όλους/ες που έλαβαν μέρος στην κατηγορία των Όπεν,που μας τίμησαν με την παρουσία τους.
Να ευχαριστήσουμε επίσης:
Την Πολιτική Προστασία του Ολυμπιακού Χωριού
Την γιατρό μας
Τον σύνδεσμο Αγρινίου για την βοήθεια που μας προσέφερε
Το κατάστημα PlanetSport για τα έπαθλα του αγώνα
Το κατάστημα ποδηλάτων topodilato.gr για τα δώρα
Τον Νεκτάριο Λεούση για την προσωπική εργασία που προσέφερε
Όλους τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού που βοήθησαν για την καλύτερη διεξαγωγή του
Δίνουμε υπόσχεση για ραντεβού το 2016,ίσως με δύο αγώνες ΜΤΒ,φτιάχνοντας ακόμη καλύτερη διαδρομή,με αρκετές αλλαγές σε κάποια κομμάτια τα οποία θα δώσουν άλλη εικόνα στον αγώνα μας και περισσότερες εκπλήξεις.
Το επόμενο ραντεβού είναι στις 17 Μαΐου 2015,στην Άμφισσα με τον δεύτερο αγώνα του Παναθηναϊκού,"1η Ανάβαση Προσηλίου".

Δεν υπάρχουν σχόλια: