Κυριακή 29 Μαρτίου 2015

"Φωνάζει ο κλέφτης..."

Καθώς ανέβαινα με την συνοδό μου παρέα στον σημερινό αγώνα,38° Γύρο Θυσίας,πετυχαίνω μπροστά μου ακριβώς το περιστατικό που βλέπετε ξεκάθαρα. Το αυτοκινητό μου είχε κανονικά τον αριθμό συνοδείας(μετά από κλήρωση που έγινε)μπροστά και πίσω,VHF καθώς και 4 τροχούς σε σχάρα και το γράφω προκειμένου να δείξω πως φαινόταν ξεκάθαρα ότι συνοδεύω αθλητές.
Προκειμένου να διαπιστώσω αν ο αθλητής της Αεκ,στην κατηγορία Αντρών,κάνει κολλητήρι στο μπροστινό αυτοκίνητο,παραμένω για λίγο από πίσω.
Παρατηρώ λοιπόν,πως το αυτοκίνητο πηγαίνει πολύ σιγά,ώστε να μπορεί να κολλήσει και μάλιστα κάποια στιγμή που αναγκάζεται να κάνει έναν ελιγμό προς τα αριστερά για να προσπεράσει ένα παρκαρισμένο όχημα,το προσπερνάει,κόβει ταχύτητα και περιμένει να κολλήσει ο αθλητής πάλι.
Πηγαίνω πιο κοντά και αρχίζω να πατάω κόρνα,προκειμένου να δούνε και οι δύο πως τους έχουμε πάρει χαμπάρι και πολύ απλά,να σταματήσουν αυτό που κάνουν.
Η κυρία που οδηγούσε το όχημα,στην αρχή αδιαφόρησε μέχρι που ανοίγω το παράθυρο και της λέω "τι κάνετε;;;κολλητήρι στον αθλητή;;;"
Εκείνη την ώρα όμως συνέβει το εξής:Ο αθλητής,αρχίζει να ουρλιάζει στην κυριολεξία προς εμένα λέγοντας "ΦΥΓΕ ΡΕΕΕΕΕ"...ΦΥΓΕ ΑΠΟ ΔΩ ΡΕΕΕΕΕ"...
Του λέω..."πηγαίνεις κολλητήρι και σε ενοχλήσαμε;;;"
Δεν χρειάστηκε να πω κάτι παραπάνω.
Όχημα χωρίς αριθμό συνοδείας ή το διακριτικό ότι είναι συνοδευτικό.
Ανάρμοστη συμπεριφορά και αδιαφορία των κανονισμών της ποδηλασίας από τον αθλητή!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: