Σάββατο 30 Μαΐου 2015

Σιρκουΐ Α.Ε.Κ.

Την Κυριακή 17 Μαΐου,η Α.Ε.Κ.Αθηνών,διοργάνωσε αγώνα σιρκουΐ,εντός των εγκαταστάσεων του Κωπηλατοδρομίου,για όλες τις μικρές κατηγορίες.
Η πρώτη συμμετοχή μας,ήταν ο Διονύσης Θεοδόσης στα Μίνι Μικρά-Αγόρια,ο οποίος δίνοντας έναν δυνατό αγώνα,κέρδισε στην γραμμή του τερματισμού την 3η θέση.
Επόμενος ήταν ο Προκόπης Μουτζουρέλης,στα Μίνι Μεγάλα-Αγόρια ο οποίος τερμάτισε 7ος.

Στα Μίνι Μεγάλα-Κορίτσια,Η Λυδία Μούτσιου κέρδισε την 2η θέση.
Τέλος,στους Παμπαίδες,είχαμε έναν πολύ δυνατό αγώνα,με ξεκολλημένο τον Σπύρο Ντόκο και τον Βασίλη Ασημομύτη του Α.Σ.Φοίβος Αχαρνών,με τον Σπύρο να τερματίζει νικητής του αγώνα κερδίζοντάς τον στον τερματισμό.
Απίστευτα δυνατός και ανανεωμένος,ο Μαρτίνος Μούτσιος της ίδιας κατηγορίας,ο οποίος,κυνήγησε μόνος του τις τέσσερις από τις συνολικά 8 στροφές(8x5km=40km)που είχε να διανύσει και ακριβώς πίσω του τρεις αθλητές να τον κηνυγούν.
Ολοκλήρωσε θεαματικά τον αγώνα του στην 3η θέση.
9ος Γύρος Ιπποδρόμου.
Στο Μαρκόπουλο Αττικής,διοργάνωσε για άλλη μία χρονιά,ο Π.Α.Σ.Ερμής,ποδηλατικό αγώνα τύπου σιρκουΐ,για τις νεαρές ηλικίες.
Μια δεύτερη θέση περίμενε την Λυδία Μούτσιου στα κοριτσάκια.
Οι νεαροί μας Διονύσης Θεοδόσης και Προκόπης Μουτζουρέλης έδωσαν και πάλι το παρόν(αναμένουμε τα αποτελέσματα τους).
Τέλος,"μάχη"δόθηκε πάλι στους Παμπαίδες,με τρεις ξεκολλημένους έχοντας αρκετή διαφορά από τους υπόλοιπους,εκ των οποίων ένας ο Σπύρος Ντόκος και ο άλλος ο Μαρτίνος Μούτσιος,πέφτοντας μαζί στον τερματισμό με 1ο τον Σπύρο και 3ο τον Μαρτίνο.
Σ-Κ γεμάτα επιτυχίες για τον Παναθηναϊκό.

Συγχαρητήρια και πάλι!!!
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: