Τετάρτη 9 Μαρτίου 2016

"3ος Γύρος Αρφαρά-Πήδημα"


Το σωματείο του "Σ.Π.Ο.Κ.Ευκλής" Καλαμάτας,διοργάνωσε την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου για τρίτη συνεχόμενη χρονιά,τον 3ο ποδηλατικό γύρο.
Η ομάδα του Παναθηναϊκού έδωσε δυνατό παρόν με την συμμετοχή της Κάλλιας Πολυχρονοπούλου στην κατηγορία των Γυναικών και την πρώτη της συμμετοχή με τα χρώματα της ομάδας,τερματίζοντας στην 4η θέση.
Ο νεαρός Παίδας,Σπύρος Ντόκος,μετά από ένα πεντάωρο ταξίδι(Άμφισσα-Καλαμάτα)κέρδισε τον αγώνα κάνοντας διαφορά λίγο πριν τον τερματισμό με ένα εντυπωσιακά δυνατό σπριντ και δεύτερος στην γενική.
Στην ίδια κατηγορία,ο Μαρτίνος Μούτσιος στάθηκε άτυχος,όταν από τον πρώτο κιόλας γύρο έπαθε λάστιχο.Την στιγμή που αντικαταστήθηκε ο τροχός του,η ατυχία του συνεχίστηκε με δεύτερο λάστιχο και χωρίς να τα παρατήσει άλλαξε τροχό και τερμάτισε στην 28η θέση.
Δυναμική η παρουσία και στην κατηγορία Ελίτ Αντρών με τους δύο νεαρούς,Τάσο Κουμπέτσο και Παναγιώτη Χριστόπουλο-επίσης στον πρώτο τους αγώνα με το τριφύλλι-να τερματίζουν στην 4η και 5η θέση αντίστοιχα στους Νέους Άντρες.
Πρώτη συμμετοχή στους Άντρες για το νέο μέλος μας από τα Γιάννενα,Μιχάλη Καρατζένη ο οποίος τερμάτισε στην 34η θέση,ο Μάνος Ντεγιάννης έχοντας ήδη λάβει μέρος σε αγώνα ΜΤΒ το Σάββατο με μία δυνατή πτώση σε αυτον τερμάτισε στην 35η θέση,ο Λουκάς Σκρέκης στην 39η,ο Βασίλης Οικονομίδης στην 40η,ο Νικηφόρος Κουρής στην 41η και ο Ματτίας Κρίππελ λόγω τεχνικού προβλήματος,αναγκάστηκε να εγκαταλείψει.

Συγχαρητήρια σε όλους!





Δεν υπάρχουν σχόλια: