Τρίτη 1 Μαρτίου 2016

Δελτίο τύπου Παναθηναϊκού Α.Ο. για το Ολυμπιακό χωριό

Την Κυριακή 21 Φεβρουαρίου,ο Παναθηναϊκός διοργάνωσε τον πρώτο αγώνα για το 2016 με την ονομασία "2ο Παναθηναϊκό Κύπελλο ΜΤΒ"και τον πρώτο αγώνα από τους συνολικά πέντε για το Αττικό Κύπελλο.
Ο αγώνας διεξήχθει στο Ολυμπιακό χωριό υπό άψογες καιρικές συνθήκες,αν και από νωρίς το βράδυ είχε πέσει βροχή,δημιουργώντας λάσπη σε αρκετά σημεία της διαδρομής.
Η διαδρομή την Παρασκευή και το Σάββατο σηματοδοτήθηκε με όσο καλύτερο τρόπο δυνόταν αλλά δυστυχώς λόγο του αέρα και της δυνατής βροχής,πολλές κορδέλες έφυγαν από τα σημεία τους.Ευτυχώς λόγω της έγκαιρης προσέλευσής μας στον χώρο τακτοποιήθηκαν πάλι όπως ήταν αρχικά.
Σε εφτά σημεία της διαδρομής τοποθετήθηκαν μέλη της Πολιτικής Προστασίας του Ολυμπιακού χωριού και σε άλλα τέσσερα ανάμεσα σε αυτούς,επιπλέον άτομα σαν κριτές του αγώνα.
Το θέμα της ασφάλειας ήταν και πάλι το σημαντικότερο για τον Παναθηναϊκό.
Φέτος εκτός από την Πολιτική Προστασία και την γιατρό μας,είχαμε δύο δίκυκλα του Ε.Κ.Α.Β.τα οποία είχαν την δυνατότητα να κινηθούν εντός της διαδρομής σε περίπτωση που υπήρχε αναγκή λόγω ατυχήματος.
Οι πρώτες εκκινήσεις δόθηκαν με μια καθυστέρηση λίγων λεπτών και με τον τερματισμό όλων των μικρών κατηγοριών έγιναν οι πρώτες απονομές.
Έπειτα συνεχίστηκαν οι εκκινήσεις με τις μεγαλύτερες κατηγορίες και το πρόγραμμα των αγώνων έληξε όπως είχε υπολογιστεί με τις απονομές αυτών.
Ο Παναθηναϊκός θέλει να ευχαριστήσει όλους τους αθλητές/τριες που έλαβαν μέρος καθώς και σωματεία,εκπροσώπους,προπονητές,συνοδούς και όλους τους γονείς των νεαρών αγωνιζόμενων.
Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ:
Στην Πολιτική Προστασία του Ολυμπιακού Χωριού,η οποία μας στηρίζει στους αγώνες μας για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά.
Στην γιατρό του αγώνα κα.Παρούση Αμαλία
Στο Ε.Κ.Α.Β.για τα δίκυκλα
Στην Τροχαία Νέας Ιωνίας
Στα μέλη της ομάδας του Παναθηναϊκού που προσέφεραν εθελοντικά πολύτιμη βοήθεια(Σπύρος Θεοδόσης,Διονύσης Μούτσιος,Στάθης Κάρδαρης και Γιώργος Ντόκος)
Στο κατάστημα PlanetSport για την χορηγία των επάθλων
Την αγωνόδικο επιτροπή:Δημήτρη Κωνσταντόπουλο,Κωνσταντίνα Καραμανίδου,Δημήτρη Λαζαρίδη,Ιωάννα Αγράφα,Μάγδα Παπαναστασίου και Αναστασία Λουκοπούλου.
Ραντεβού στις 19 Μαρτίου για τον "1ο αγώνα-Παναθηναϊκού Κυπέλλου Ατομικής Χρονομέτρησης".



Δεν υπάρχουν σχόλια: