Κυριακή 31 Μαρτίου 2013

Παγκόσμιο Κύπελλο Ερασιτεχνών 19-21/7/2013 στα Χανιά

Φέτος έχουμε την χαρά και την τιμή,να φιλοξενούμε στην χωρα μας για άλλη μια χρονιά, το Παγκόσμιο Κύπελλο Ερασιτεχνών,το οποιο θα διεξαχθει στην Κρητη(Χανια) στις 19-21/7/2013.
Είναι μια μεγαλη διοργανωση την οποια θα πρεπει να ζησει ο καθε αθλητης που ασχολείτε με την αγωνιστική ποδηλασία και μη,που λαμβάνει συνεχώς μέρος σε αγώνες και πάνω απ' όλα είναι λάτρης του αθλήματος.

Η πολυτέλεια να το έχουμε "διπλα μας",στην χώρα μας,ειναι μεγαλη υποθεση.

Περυσι ειχα την χαρά να λάβω μέρος μόνο στο χρονόμετρο, λόγω σοβαρών υποχρεώσεων. Η εμπειρία που έζησα, από το "στήσιμο του αγώνα", την αυστηρότητα που διέκρινα στο θέμα της ασφάλειας των αθλητών που σε κάθε διασταύρωση εκτός απο την Τροχαία υπήρχαν πολίτες που βοηθούσαν την κατάσταση, την συνοδεία που είχα από 3 μηχανές του αγώνα σχεδόν σε όλη την διάρκεια του χρονομέτρου μου, ήταν αξέχαστη.
Το ίδιο και οι συναθλητές μου Αλεξάνδρα Στρατηγοπουλου, Κυριάκος Ορφανίδης, Ματτίας Κριππελ, Δημήτρης Πουλιας και ο απίστευτος κ.Ηλίας Κακλαμάνος.
Δεν θα ξεχασω τι εγινε στις απονομές όταν ανέβηκε στο βαθρο ο κ.Ηλιας...οι φωνες ολων μας εφτασαν στον ουρανό.

Πισω απο αυτη την διοργανωση βρισκεται ο Γιώργος Λεβεντάκης(George Leventakis) για αλλη μια φορα,ενας ανθρωπος που δίνει τον καλυτερο εαυτο του,κατα την αποψη μου,για να βγει το καλύτερο αποτέλεσμα.
http://www.sphellas.com/
Το μήνυμα μου δεν απευθύνεται μόνο στους αθλητές του Παναθηναϊκού, αλλά σε όλους!
Ας ενισχύσουμε αυτήν την διοργάνωση, λαμβάνοντας μέρος για να ζήσουμε κάτι πιο ξεχωριστό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: