Τρίτη 26 Μαρτίου 2013

Σημαντικές επιδόσεις από τους βενιαμίν της ομάδας στο διασυλλογικό αγώνα στο Συκούριο της Λάρισας

Ο Ποδηλατικος συλλογος της Λαρισας διοργανωσε αγωνα μικρων κατηγοριων το Σαββατο στις 23 Μαρτιου.Ο Παναθηναικος ηταν εκει με τους Λυδια Μουτσιου,Μαρτινο Μουτσιο,Ζουμα Παναγιωτη και Ευθυμη Ντοκο.

Η Λυδια μας,η μικρουλα της ομαδας μας κερδισε την 3η θεση στον αγωνα της με μια πτωση εντος αυτου,αλλα δεν το παρατησε ουτε πτοηθηκε τερματιζοντας κανονικα.
Ο αδερφος της Μαρτινος κερδισε επισης στην κατηγορια του,Μινι Μεγαλα,την 3η θεση αποδεικνυοντας για αλλη μια φορα οτι οπου βρεθει,ειναι σταθερος στο βαθρο.
Ο Παναγιωτης στην κατηγορια των Παιδων,κρατωντας πολυ καλο ρυθμο απο την αρχη του αγωνα του και με καθυστερηση αρκετη στην εκκινηση λογω αλλαγης ωρας,ειχε δυστυχως την ατυχια να εχει απο νωρις κραμπα στο αριστερο ποδι.Δεν το παρατησε καθολου,δεν αφησε κανεναν αθλητη να ξεκολλησει και προσπαθωντας λιγο πριν τον τερματισμο να πλασσαριστει για την πρωτη θεση,βγηκε εκτος δεκαδας λογω δευτερης κραμπας στο αλλο ποδι.
Ο Ευθυμης επισης στην κατηγορια των Παιδων και επισημα στον πρωτο του αγωνα δρομου με το μολις δυο ημερων ποδηλατο του,καταφερε να κρατηθει στο γκρουπ χωρις να του κλεισουν στροφη και ετσι πηρε καταταξη κανονικα.

Τεσσερις αθλητες μας που τους ανηκει το μελλον γιατι το αποδεικνυουν σε καθε αγωνα.


https://mail-attachment.googleusercontent.com/attachment/u/0/?ui=2&ik=3e66924784&view=att&th=13da75de2a81b0bc&attid=0.1&disp=inline&safe=1&zw&saduie=AG9B_P-Yb5SG-utsKMnd-J9FH5-o&sadet=1364413316661&sads=uCTVw-4CUax8pMNGsvNO7X-D7gM

Δεν υπάρχουν σχόλια: