Τετάρτη 25 Ιουνίου 2014

"2ος Γύρος Ολυμπιακού Χωριού"

Ο Παναθηναικός Α.Ο.σε συνεργασία με την εταιρεία Racing Cycles και τον Σύλλογο Κατοίκων Ολυμπιακού Χωριού,διοργάνωσε για δεύτερη χρονιά τον Ποδηλατικό Γύρο του Ολυμπιακού Χωριού.


Οι αγώνες ξεκίνησαν απο νωρίς το πρωί με την προσέλευση των προσχολικών ηλικιών,έπειτα των αθλητών της κατηγορίας Όπεν,συνεχίστηκαν με την κατηγορία Παίδων,έπειτα Γυναικών,Μάστερς και ολοκληρώθηκαν με την τελευταία εκκίνηση της κατηγορίας Αντρών/Νέων/Εφήβων.

Αν και λιγότερες κατηγορίες φέτος,συγκεντρώθηκαν περισσότεροι αθλητές από τον περσινό αγώνα μας,κάτι που μας δίνει κουράγιο και όρεξη να το καθιερώσουμε κάθε χρόνο,προσπαθώντας πάντοτε να πετύχουμε κάτι καλύτερο απο την προηγούμενη χρονιά.

Προσπαθώντας να ανεβάσουμε τον πήχη λοιπόν από πέρισυ,έγινε προσπάθεια και καταφέραμε να πετύχουμε μια διαφορετική εικόνα από αυτήν που ίσως περίμεναν οι παρευρισκόμενοι και ειδικά όσοι είχαν λάβει μέρος στον 1°,θα θυμούνται τις διαφορές.


Σε έναν συγκεκριμένο χώρο,στήθηκε η Γραμματεία,το ασύρματο κέντρο της Πολιτικής Προστασίας,το όχημα της Γιατρού,μουσική από το όχημα της Red Bull καθώς και μία τέντα με σάντουιτς,κουλουράκια,κρύα νερά,αναψυκτικά και Red Bull για όλο τον κόσμο.
Οι αγώνες εξελίχθηκαν κάτω από άψογες καιρικές συνθήκες,χωρίς καθυστερήσεις στις εκκινήσεις με εξαίρεση την τελευταία κατηγορία στην οποία υπήρξε μια μικρή αναμονή (15 λεπτά)ως προς την εκκίνηση του προγράμματος των τσιπ.
Ο Πρόεδρος του Παναθηναικοΰ,κ.Ηλίας Μιχαλαριάς έδωσε το παρόν στην διοργάνωση του ποδηλατικού Γύρου,στηρίζοντας οικονομικά το ποδηλατικό τμήμα και παράλληλα παρακολουθώντας τους αγώνες έμεινε ιδιαίτερα ευχαριστημένος και ικανοποιημένος,συζητώντας μάλιστα για τον επόμενο Γυρο,του 2015.


Το ποδηλατικό τμήμα του Παναθηναικοΰ,ευχαριστεί όλους τους αθλητές/τριες που μας τίμησαν με την παρουσία τους,καθώς και τους συνοδούς και προπονητές αυτών.
Να ευχαριστήσουμε τους χορηγούς του αγώνα μας,την εταιρεία Racing Cycles του Γιάννη Κολιγλιάτη,τα προιόντα Zipvit του Αλέξη Αθανασόπουλου και τα ποδήλατα Cervelo του Νικηφόρου Κουρή.





Τον Σύλλογο Κατοίκων Ολυμπιακού χωριού για την εθελοντική προσφορά τους και την μέριμνα σχετικά με ότι αφορούσε τον αγωνιστικό χώρο.
Την Πολιτική Προστασία Ολυμπιακού Χωριού και την γιατρό,που για δεύτερη χρονιά έδωσαν το παρόν τους,βοηθώντας άμεσα τους αθλητές που βρέθηκαν σε ατύχημα εντός του αγώνα.
Την Red Bull,υποστηρικτή της ομάδας μας και τον Πάνο Χριστοφόρου.
Την Τροχαία της Νέας Ιωνίας και το Α.Τ.Ολυμπιακού χωριού,για την συμβολή τους στα φανάρια της Α' και Γ' εισόδου.

Την Γραμματεία μας που μερίμνησε για το πλήθος των αθλητών και τοποθέτησε ατομικα για τον καθένα φάκελο,τους κριτές μας με τα δίκυκλα ως προπομπούς και οπισθοπομπούς καθώς και την εθελοντικη παρουσία στις αφίξεις του κ.Νίκου Λέμη.

Το φωτογράφο Νάσσο Τριανταφύλλου για τις φοβέρες φωτογραφίες που τράβηξε από την αρχή των αγώνων.

Προσωπικά να ευχαριστήσω τους αθλητές του Παναθηναϊκού που έλαβαν μέρος στον αγώνα,αυτούς που δεν τα κατάφεραν και προσέφεραν πολύτιμη βοήθεια καθώς και τον αθλητή του Α.Ο.Πήγασου,Παναγιώτη Λουκοβίτη,ο οποίος από νωρίς το πρωί βοηθούσε στο στήσιμο.
Τον κ.Αντρέα Δήμου,κάτοικο του Ολ.Χωριού,με τον οποίο είχα διαρκή επικοινωνία για όλη την διοργάνωση.

Όλες τις κυρίες οι οποίες προσέφεραν στους αγωνιζόμενους νερά/αναψυκτικά και σάντουιτς,την Μαριάνθη Μοσχούρη,την Δέσποινα Σισμανίδου(η οποία είναι μονίμως δίπλα μου σε όλους τους αγώνες)ομοίως την κα.Τασία,σύζυγο του κου Θανάση.
Τον Gancho Nikolov Ganev που πρόσφερε σε ακόμη έναν αγώνα,μασάζ αποθεραπείας στους αθλητές του Παναθηναϊκού.
Να ζητήσω συγγνώμη για το λάθος που έγινε στα αποτελέσματα,στον αθλητή του "Ευκλης"Καλαμάτας,Σταύρο Κανελλόπουλο και από έκτη θέση ήρθε στη έβδομη,συνέπεια να μην βραβευθεί.



Δίνουμε ραντεβού το 2015 με τον "3° Γύρο Ολυμπιακού Χωριού".

Δεν υπάρχουν σχόλια: