Τρίτη, 17 Ιουνίου 2014

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ Παναθηναϊκού Α.Ο. «Γύρος Ολυμπιακού Χωριού-Junior»Το ποδηλατικό τμήμα του Παναθηναϊκού είναι στην ευχάριστη θέση, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, να διοργανώσει ποδηλατικό αγώνα σιρκουί για τις μικρές κατηγορίες.

Ημερομηνία διεξαγωγής: Κυριακή 29 Ιουνίου 2014
Τόπος: Ολυμπιακό Χωριό-Θρακομακεδόνες.
Διαδρομή: Όπως ορίζεται στον επισυναπτόμενο χάρτη με δεξιόστροφη κατεύθυνση.
Κατηγορίες: Μίνι Μικρά,Μίνι Μεγάλα,Παμπαίδες και Πανκορασίδες.
Γραμματεία - Τεχνικό συνέδριο: H γραμματεία θα είναι ανοιχτή από τις 10:00. Το τεχνικό συνέδριο θα γίνει στις 10:30 στο χώρο εκκίνησης. Οι αθλητές θα έρχονται στη γραμματεία με τα δελτία τους για παραλαβή των αριθμών του αγώνα και υπογραφή στο φύλλο αγώνα. Η γραμματεία θα παρακρατεί τα δελτία των αθλητών-τριων μέχρι την λήξη του αγώνα όπου και θα παραδοθούν στους υπεύθυνους των ομάδων με ταυτόχρονη επιστροφή των αριθμών του αγώνα.
Για τη καλύτερη διεξαγωγή του αγώνα, οι εκπρόσωποι των ομάδων παρακαλούνται να ενημερώσουν κατά το Τεχνικό Συνέδριο για τη μη προσέλευση δηλωθέντων αθλητών τους.
Ώρες εκκίνησης - Αποστάσεις:
• 11:00 - Παμπαίδες-Πανκορασίδες (5 στροφές x 5.2km=26km)
• 12:15- Μίνι Μικρά(1 στροφή x 5.2km=5.2km)
• 12:45- Μίνι Μεγάλα(2 στροφές x 5.2km=10.4km
Οι ώρες εκκίνησης των κατηγοριών μπορεί να χρειαστεί να αλλαχθούν (ανάλογα με τον τερματισμό των προηγούμενων κατηγοριών).
Η 1η στροφή για τις κατηγορίες Παμπαίδων-Πανκορασίδων θεωρείται ως προεκκίνηση και η κανονική εκκίνηση θα δοθεί εν κινήσει.
Απονομές: Πλησίον του χώρου εκκίνησης-τερματισμού μετά το πέρας των αγώνων. Αυτές θα είναι ξεχωριστές για όλες τις κατηγορίες (Μίνι Μικρά-Αγόρια/Μίνι Μικρά-Κορίτσια,Παμπαίδες και Πανκορασίδες) ανεξαρτήτως πιθανών συμπήξεων.
Βραβεύσεις: Οι νικητές του αγώνα θα πάρουν :
Ο 1ος νικητής Κύπελλο, χρυσό μετάλλιο και δίπλωμα.
Ο 2ος νικητής αργυρό μετάλλιο και δίπλωμα.
Ο 3ος νικητής χάλκινο μετάλλιο και δίπλωμα.
Ο 4ος, ο 5ος και ο 6ος δίπλωμα.
Δηλώσεις συμμετοχής: Θα γίνουν δεκτές ως την Παρασκευή 27 Ιουνίου και ώρα 14:00 στο φαξ 210-5131882 ή στο geofokas_79@yahoo.gr αποκλειστικά με τη χρήση της επισυναπτόμενης φόρμας συμμετοχής.
Ειδικοί Κανονισμοί Αγώνα - Λεπτομέρειες:
Οι αγώνες θα διεξαχθούν σύμφωνα με τους κανονισμούς της Ε.Ο. Ποδηλασίας και πιο συγκεκριμένα με αυτούς για την Ποδηλασία Δρόμου.
Όροι συμμετοχής: Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι αθλητές-αθλήτριες ποδηλάτες που ανήκουν στη δύναμη της Ε.Ο.Π. και έχουν θεωρημένα δελτία για το 2014. Κάθε ομάδα έχει δικαίωμα συμμετοχής με απεριόριστο αριθμό αθλητών-τριων.
Αθλητική περιβολή: Οι αθλητές υποχρεούνται να έχουν την ανάλογη αθλητική περιβολή που ορίζουν οι κανονισμοί της UCI-ΕΟΠ (φανέλες, παπούτσια, κράνος, κλπ).
Ανάπτυγμα ποδηλάτων: Σε όλες τις κατηγορίες, οι συμμετέχοντες θα χρησιμοποιούν ως μέγιστο, το ανώτατο ανάπτυγμα της κατηγορίας τους όπως αυτό ορίζεται από τους Κανονισμούς της Ε.Ο.Π. (2.2.023). Ο έλεγχος των ποδηλάτων θα ξεκινήσει 15 λεπτά πριν την εκκίνηση της κάθε κατηγορίας και μετά από αυτόν οι αθλητές θα παραμένουν στο χώρο της εκκίνησης.
Υδροδοσία-Τροφοδοσία ανά κατηγορία: Tο σημείο ορίζεται 100 μέτρα πριν την γραμμή τερματισμού, στην δεξιά πλευρά του δρόμου και επιτρέπεται μόνο:
1. Παμπαίδες & Πανκορασίδες στην 3η και 4η στροφή.
Οχήματα Ομάδων: Εντός του αγώνα απαγορεύεται η ύπαρξη αυτοκινήτων και μηχανών των ομάδων.
Service: Όλες οι ομάδες θα μπορούν να έχουν από ένα σταθερό service στη ζώνη τροφοδοσίας.
Ιατρική υποστήριξη: Η διοργάνωση θα έχει ιατρική υποστήριξη από γιατρό.
Επισήμανση: Οι ποδηλάτες που πιάνονται και χάνουν στροφή από τους προπορευόμενους ποδηλάτες, καθ’ υπόδειξη του Έφορου Αφίξεων θα βγαίνουνε από τον αγώνα και θα παίρνουνε κατάταξη ανάλογα με τη θέση την ώρα που περνάνε τη γραμμή τερματισμού.
Ρύθμιση απρόβλεπτων θεμάτων: Για οτιδήποτε δεν προβλέπεται από την προκήρυξη αποφασίζει επιτόπου η Αγωνόδικος Επιτροπή του αγώνα. Ο Παναθηναϊκός Α.Ο. δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για οποιοδήποτε ατύχημα ή καταστροφή υλικού, οποιουδήποτε συμμετέχει στον αγώνα με οποιαδήποτε ιδιότητα.
Αλυτάρχης αγώνα: Λιανού Μαρία - Σοφία
Γραμματέας: Τσιρακίδου Ιωάννα
Έφορος Αφίξεων: Καραμανίδου Κωνσταντίνα
Έφορος Χρονομετρών: Σαρλάς Βασίλης
Πληροφορίες:
1. Κοινό σημείο εκκίνησης και τερματισμού.
2. Στάθμευση: Προβλεπόμενος χώρος στάθμευσης για τα οχήματα των ομάδων παραπλεύρως στο χώρο της εκκίνησης.
3. Τρόπος προσέλευσης στον αγώνα: Για όσους κινούνται επί της οδού Αθηνών Λαμίας με κατεύθυνση προς Λαμία, στο ύψος των Θρακομακεδόνων υπάρχει ταμπέλα όπου αναγράφει «Ολυμπιακό χωριό» αριστερά στην οδό Νέας Κύμης. Όπως οδηγείτε προς το Ολυμπιακό Χωριό, επί της Νέας Κύμης, θα στρίψετε στην ΕΙΣΟΔΟ Γ’ και αμέσως αριστερά στον παράδρομο να σας οδηγήσει στο σημείο της εκκίνησης. Μην περάσετε την Πύλη που οδηγεί μέσα στο Ολυμπιακό Χωριό. Μπορείτε να δείτε και τον επισυναπτόμενο χάρτη.
Παροχές: Θα υπάρχει για όλους τους αθλητές/τριες:
• Νερά εμφιαλωμένα
• Κρουασάν
• Αναψυκτικά
Κλήρωση: Στο τέλος του αγώνα όλων των αγώνων,με την λήξη των απονομών, θα πραγματοποιηθεί μπροστά στον χώρο των απονομών μία κλήρωση. Συμμετοχή σε αυτήν θα έχουν όλοι οι αθλητές/τριες των επίσημων κατηγοριών καθώς που έλαβαν εκκίνηση στον αγώνα, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση. Ο κάθε νικητής/τρια της κλήρωσης των επίσημων κατηγοριών θα έρχεται με το δελτίο του/της μπροστά να παραλάβει το δώρο του. Σε περίπτωση που έχει αποχωρήσει, θα γίνεται εκ νέου η κλήρωση για το συγκεκριμένο δώρο.
Τα δώρα θα είναι:
1.Ένα τιμόνι 3Τ-Ergonova,40mm,αξίας 80.00€
2.Ένα ζευγάρι λάστιχα Continental Ultrasport Folding Tyre 700c Yellow 23mm,αξίας 61.00€.
3.Ένα ζευγάρι πετάλια Exustar E-PR16 Look Keo Pedals Black,αξίας 45.00€
4. Μία αλυσίδα Selcof 10 speed chain αξίας 37.00€
5.Τρεις σαμπρέλες Continental Race 28 Inner Tube 18-25mm Presta 42mm,αξίας 28.50€
6.Ένα σακίδιο πλάτης αναδιπλούμενο Rock Bros-Blue,αξίας 25.00€
7. Ένα σακίδιο πλάτης αναδιπλούμενο Rock Bros-Red,αξίας 25.00€
8. Ένα σακίδιο πλάτης αναδιπλούμενο Rock Bros-Yellow,αξίας 25.00€
9.Ένα ζευγάρι φωτάκια Knog(εμπρός & πίσω),αξίας 20.00€
10. Ένα ζευγάρι φωτάκια Knog(εμπρός & πίσω),αξίας 20.00€
11.Μία ταινία FSA yellow,αξίας 14.00€
12. Μία ταινία FSA blue,αξίας 14.00€
13. Μία ταινία FSA yellow,αξίας 14.00€
14.Ένα ζευγάρι κάλτσες GB Flag Coolmax,αξίας 8.50€
15. Ένα ζευγάρι κάλτσες ΙΤ Flag Coolmax,αξίας 8.50€
Συνολική αξία των δώρων=425.50€

Όλα τα δώρα είναι προσφορά του Παναθηναϊκού. 

Για οποιαδήποτε πληροφορία:
Κιν. 6945 856 076
Γιώργος Φωκάς

Δεν υπάρχουν σχόλια: