Τετάρτη 16 Μαΐου 2012

Αποτελέσματα αγώνων Σιρκουί Χαϊδαρίου και Λίμνη Πλαστήρα

Δυναμική η παρουσία του Παναθηναϊκοί και στους 2 αγωνες!

Στο σιρκουί Χαιδαριου εκτός απο το μετάλλιο τρίτης θέσης του μικρού Μαρτινου, είχαμε μια συμμετοχή στην κατηγορία Γυναικών με την Αλεξάνδρα Στρατηγοπούλου και τρεις στην Αντρών με Δανιήλ Έξαρχο, Νίκο Σάββα και Ορέστη Λαμπρόπουλο.

Η Αλεξάνδρα κατάφερε τις 5 στροφές με πάρα πολύ δυνατό ρυθμό κάτι που την άφησε ικανοποιημένη από τις επιδόσεις της. Ο Δανιήλ έβγαλε τις 22 από τις 25 στροφές κάτι το οποίο δείχνει οτι ανεβαίνει πολύ δυναμικά. Για τον Νίκο ήταν ένας πρωτόγνωρος αγώνας μιας και από φέτος ξεκινάει την αγωνιστική ποδηλασία. Ομοίως και για τον Ορέστη αν και ξεκίνησε πολύ καλά είχε την ατυχία να πέσει σε μια στροφή προκείμενου να αποφύγει τους ελιγμούς άλλου αθλητή!

Στον γύρο Λίμνης Πλαστήρα είχαμε και πάλι μετάλλια αλλά πάνω απ' όλα δυναμική παρουσία!
Με τον Ορφανίδη Κυριάκο να κλέβει την πρώτη θέση της κατηγορίας Μάστερ Γ' και λίγο πιο πίσω του στην τρίτη θέση τον Κόκκινο Στέφανο, ξεκινάνε οι βραβεύσεις για την ομάδα μας. Σε μια διαδρομή αρκετά δύσκολη άλλα με πολύ καλό καιρό σύμμαχο, τα μετάλλια συνεχίζονται. Ο Περίδης Θανάσης κερδίζει την δεύτερη θέση στην κατηγορία Μάστερ Δ' μειώνοντας όμως τον χρόνο του κατά ένα τέταρτο από τον περσινό γύρο. Στην κατηγορία Μάστερ Β' είχαμε συμμετοχή με τον Ασημομύτη Δημήτρη ο οποίος κατετάγει 9ος αλλά πάρα πολύ ικανοποιημένος με τις επιδόσεις του!

Δεν υπάρχουν σχόλια: