Πέμπτη 24 Μαΐου 2012

Ο Παναθηναϊκός και στο Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδηλασίας

Όλα είναι πανέτοιμα για τη διοργάνωση που για πρώτη φορά θα λάβει χώρα στην Ελλάδα και την Κρήτη, αυτήν του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ποδηλασίας για Master & Ερασιτέχνες. Ο Παναθηναϊκός φυσικά και δεν θα μπορούσε να απουσιάζει από αυτό το μεγάλο ραντεβού. 

Συγκεκριμένα,  τα Χανιά από τις 25 έως τις 27 Μαΐου, θα φιλοξενήσουν μια σειρά αγώνων με συνδιοργανωτές τη Περιφερειακή Ενότητα Χανίων, τους Δήμους Χανίων & Πλατανιά και της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας. Τη διοργάνωση των αγώνων έχει αναλάβει η εταιρεία Sports Promotion Hellas ως μέγας χορηγός.

Οι συμμετοχές μέχρι προχτές είχαν φτάσει τις 247 και ο αριθμός αυξανόταν καθημερινά με συμμετέχοντες από όλη την Ελλάδα, την Αυστραλία, Αιτή, Κολομβία, Δανία, Σουηδία, Βέλγιο, Φιλανδία, Ισραήλ, Μάλτα, Ελβετία, Γερμανία, Γαλλία, Βουλγαρία, Καναδά, Η.Π.Α, Ν.Αφρική, Αγγλία, Ολλανδία, Ρωσία και Ιταλία.

Για τον Παναθηναϊκό θα αγωνιστούν οι Φωκάς Γ., Στρατηγοπούλου Α., Ορφανίδης Κ., Κρίπελ Μ., Πούλιας Δ., Κακλαμάνος Η. 

Τα αγωνίσματα που θα λάβουν μέρος οι αθλητές του Παναθηναϊκού είναι δυο: α) Ατομικό Χρονόμετρο 24,9 χλμ. β) Αγώνας Αντοχής 2 στροφές x 59χλμ = 118χλμ.

Πιο συγκεκριμένα: Φωκάς-Ατομικό Χρονόμετρο, Στρατηγοπούλου-Ατομικό Χρονόμετρο, Κακλαμάνος-Ατομικό Χρονόμετρο, Ορφανίδης-Αγώνας Αντοχής, Κρίπελ-Αγώνας Αντοχής,Πούλιας-Αγώνας Αντοχής, Κακλαμάνος-Αγώνας Αντοχής
 
 
 
 Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: