Παρασκευή, 11 Σεπτεμβρίου 2015

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ Παναθηναϊκού Α.Ο. «1η Ατομική Χρονομέτρηση Πάρνηθας»

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ
Παναθηναϊκού Α.Ο.
«1η Ατομική Χρονομέτρηση Πάρνηθας»
Το ποδηλατικό τμήμα του Παναθηναϊκού είναι στην ευχάριστη θέση, για πρώτη χρονιά, να διοργανώσει ποδηλατικό αγώνα ατομικής χρονομέτρησης στην Πάρνηθα.

Ο αγώνας είναι ενταγμένος στο καλεντάρι της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας.
Ημερομηνία διεξαγωγής: Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2015
Τόπος: Πρόποδες Πάρνηθας-Αττική
Διαδρομή: Όπως ορίζεται στον επισυναπτόμενο χάρτη.
Εκκίνηση:Έναντι της αίθουσας εκδηλώσεων «ERMIRAZ»
(όπως διασχίζουμε ανοδικά τις ταβέρνες,είναι ακριβώς το τελευταίο κατάστημα αριστερά)
Τερματισμός:Στην διασταύρωση του Καζίνο.
Κατηγορίες: Παίδων,Κορασίδων,Εφήβων,Γυναικών,Νέων Αντρών,Αντρών και Μάστερς.
Γραμματεία - Τεχνικό συνέδριο: H γραμματεία θα είναι ανοιχτή από τις 12:00. Το τεχνικό συνέδριο θα γίνει στις 13:30 στο χώρο εκκίνησης. Οι αθλητές θα έρχονται στη γραμματεία με τα δελτία τους για παραλαβή των αριθμών του αγώνα και υπογραφή στο φύλλο αγώνα. Η γραμματεία θα παρακρατεί τα δελτία των αθλητών-τριων μέχρι την λήξη του αγώνα όπου και θα παραδοθούν στους υπεύθυνους των ομάδων με ταυτόχρονη επιστροφή των αριθμών του αγώνα.
Για τη καλύτερη διεξαγωγή του αγώνα, οι εκπρόσωποι των ομάδων παρακαλούνται να ενημερώσουν κατά το Τεχνικό Συνέδριο για τη μη προσέλευση δηλωθέντων αθλητών τους.
Ώρα πρώτης εκκίνησης: 14:00
Ανάλογα με αριθμό συμμετοχών υπάρχει περίπτωση να αλλάξει η ώρα εκκίνησης.
Σειρά εκκινήσεων:Κορασίδες-Παίδες-Γυναίκες-Έφηβοι-Νέοι Άντρες-Άντρες-Μάστερς
Αποστάση: 13,77km
Απονομές: Πλησίον του χώρου εκκίνησης μετά το πέρας των αγώνων. Αυτές θα είναι ξεχωριστές για όλες τις κατηγορίες Παίδων,Κορασίδων,Εφήβων, Νέων Ανδρών, Γυναικών, Ανδρών ανεξαρτήτως πιθανών συμπτύξεων. Στους Μάστερς θα υπάρξουν υποκατηγορίες 30-39, 40-49, 50+.
Βραβεύσεις: Οι νικητές του αγώνα θα πάρουν :
Ο 1ος νικητής Κύπελλο, χρυσό μετάλλιο.
Ο 2ος νικητής αργυρό μετάλλιο.
Ο 3ος νικητής χάλκινο μετάλλιο.
Ο 4ος μετάλλιο.
Ο 5ος μετάλλιο.
Ο 6ος μετάλλιο.
Φανέλα νικητή:Στον αθλητή με τον καλύτερο χρόνο
Δηλώσεις συμμετοχής: Θα γίνουν δεκτές ως την Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου και ώρα 14:00 στο geofokas_79@yahoo.gr αποκλειστικά με τη χρήση της επισυναπτόμενης φόρμας συμμετοχής.
Επισήμανση:Μετά από αυτή την ημερομηνία,δεν θα γίνονται δεκτές διότι θα βγει η λίστα εκκίνησης!
Ειδικοί Κανονισμοί Αγώνα - Λεπτομέρειες:
Οι αγώνες θα διεξαχθούν σύμφωνα με τους κανονισμούς της Ε.Ο. Ποδηλασίας και πιο συγκεκριμένα με αυτούς για την Ποδηλασία Δρόμου.
Όροι συμμετοχής: Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι αθλητές-αθλήτριες ποδηλάτες που ανήκουν στη δύναμη της Ε.Ο.Π. και έχουν θεωρημένα δελτία για το 2015. Κάθε ομάδα έχει δικαίωμα συμμετοχής με απεριόριστο αριθμό αθλητών-τριων.
Αθλητική περιβολή: Οι αθλητές υποχρεούνται να έχουν την ανάλογη αθλητική περιβολή που ορίζουν οι κανονισμοί της UCI-ΕΟΠ (φανέλες, παπούτσια, κράνος, κλπ).
Ανάπτυγμα ποδηλάτων: Σε όλες τις κατηγορίες, οι συμμετέχοντες θα χρησιμοποιούν ως μέγιστο, το ανώτατο ανάπτυγμα της κατηγορίας τους όπως αυτό ορίζεται από τους Κανονισμούς της Ε.Ο.Π. (2.2.023). Ο έλεγχος των ποδηλάτων θα ξεκινήσει 15 λεπτά πριν την εκκίνηση της κάθε κατηγορίας και μετά από αυτόν οι αθλητές θα παραμένουν στο χώρο της εκκίνησης.
Οχήματα Ομάδων: Οι αθλητές μπορούν να έχουν συνοδεία οχημάτων.
Ιατρική υποστήριξη: Η διοργάνωση θα έχει ιατρική υποστήριξη από γιατρό και ασθενοφόρο.
Ρύθμιση απρόβλεπτων θεμάτων: Για οτιδήποτε δεν προβλέπεται από την προκήρυξη αποφασίζει επιτόπου η Αγωνόδικος Επιτροπή του αγώνα. Ο Παναθηναϊκός Α.Ο. δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για οποιοδήποτε ατύχημα ή καταστροφή υλικού, οποιουδήποτε συμμετέχει στον αγώνα με οποιαδήποτε ιδιότητα.
Πληροφορίες:
Στάθμευση:Υπάρχει αρκετός χώρος στάθμευσης για τα οχήματα των ομάδων παραπλεύρως στο χώρο της εκκίνησης καθώς και 100μ.περίπου πιο μακριά στο αντίθετο ρεύμα.
Παροχές: Θα υπάρχει για όλους τους αθλητές/τριες:
• Νερά εμφιαλωμένα
• Αναψυκτικά Frutop(επίσημος χορηγός του αγώνα)
Για οποιαδήποτε πληροφορία:
Κιν. 6945 856 076
Γιώργος Φωκάς

Δεν υπάρχουν σχόλια: