Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2015

Πανελλήνιες Ημέρες Νεολαίας 2015.

Το διήμερο 26-27 Σεπτεμβρίου,διοργανώθηκαν από την Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας,οι Παν/νιες Ημέρες Νεολαίας για τις νεαρότερες ηλικίες,Μίνι Μικρά-Μεγάλα,Παμπαίδες-Πανκορασίδες,με πάρα πολύ μεγάλη συμμετοχή σε όλες τις κατηγορίες από όλη την Ελλάδα.
Παρόντες και οι αθλητές του Παναθηναϊκού...
Την πρώτη ημέρα οι αγώνες διεξήχθησαν εντός των Παιδικών Εξοχών,στον Άγιο Ανδρέα,με το αγώνισμα του χρονομέτρου για όλους και έπειτα για τις μικρότερες κατηγορίες η δεξιοτεχνία.
Από νωρίς φαινόταν πως ο καιρός δεν θα βοηθούσε,μέχρι που κάποια στιγμή η απότομη καταιγίδα ανάγκασε τους διοργανωτές να διακόψουν τους αγώνες και να συνεχίσουν το απόγευμα.
Τα αποτελέσματα για την πρώτη ημέρα είχαν ως εξής:
Ατομική Χρονομέτρηση
19ος Διονύσης Θεοδόσης-Μίνι Μικρά
46ος Προκόπης Μουτζουρέλης-Μίνι Μεγάλα
17ος Μαρτίνος Μούτσιος-Παμπαίδας
Λόγω της καταιγίδας,οι αγώνες 4x που ήταν στο πρόγραμμα της ημέρας για τα Μίνι,μεταφέρθηκαν για την Κυριακή το πρωί μαζί με την δεξιοτεχνία.
Τελικά την δεύτερη ημέρα,ολοκληρώθηκε μόνο το 4x στον ίδιο χώρο και τα αποτελέσματα είχαν ως εξής:
20ος Διονύσης Θεοδόσης-Μίνι Μικρά
Τη Κυριακή,παράλληλα με τους αγώνες των μικρότερων κατηγοριών,διεξήχθη ο αγώνας αντοχής στον Ιππόδρομο Μαρκοπούλου,για τις κατηγορίες Παμπαίδων-Πανκορασίδων.
Ο Μαρτίνος Μούτσιος,έλαβε μέρος μιας και προκρίθηκε από την προηγούμενη ημέρα στους 60 αθλητές(17ος) που θα έπαιρναν μέρος από τους 106 συνολικά.
Την ώρα του αγώνα,συγκρούστηκε με άλλον αθλητή και όπως ακούμπησαν ο ένας τον άλλο,έσπασε το κούμπωμα του παπουτσιού του,με αποτέλεσμα να βγάλει τις 4 από τις 7 συνολικά στροφές που είχε,με ανοιχτό παπούτσι και κατάφερε παρόλα αυτά χωρίς να σπριντάρει,να τερματίσει στην 8η θέση.
Σπύρος Ντόκος-ο άτυχος της ομάδας μας...
Ο Σπύρος ξεκινώντας την πρώτη ημέρα το χρονόμετρο,στην τελευταία στροφή,από λάθος χειρισμό του,μπήκε πολύ ανοιχτά,με αποτέλεσμα να γλιστρήσει το ποδήλατό του σε μία καθίζηση που υπήρχε τέρμα αριστερά στο δρόμο.
Συνέπεια αυτού ήταν να πέσει πάνω στα κάγκελα που είχαν τοποθετηθεί πριν το μπαλόνι τερματισμού,χτυπώντας με σχεδόν 50χλ./ώρα το κεφάλι του στα σίδερα και τον ώμο του στο έδαφος.
Ο Σπύρος αν και πολύ άσχημα εκείνη την ώρα,σηκώθηκε και πέρασε την γραμμή τερματισμού με το ποδήλατο του περπατώντας και πήρε την πρόκριση για την επόμενη ημέρα.
Αμέσως ήρθε στο σημείο ο γιατρός του αγώνα,ο οποίος τον εξέτασε,ευτυχώς χωρίς να βρει κάτι.
Αν και επέμενε ο ίδιος να λάβει μέρος την επόμενη ημέρα στον αγώνα αντοχής,μετά από προληπτική επίσκεψη στο "Παίδων",του συνέστησαν πλήρη ακινησία και απουσία από οποιαδήποτε δραστηριότητα.
Η πρόσκρουσή του ήταν τόσο δυνατή που δυστυχώς,δεν γλίτωσε το σπάσιμο του πιρουνιού από το ποδήλατό του.
Η ειρωνεία...δύο συνοδοί άλλων ομάδων μετρούσαν τον χρόνο του.Ο καλύτερος χρόνος ήταν 1'50''και ο Σπύρος στο σημείο που έπεσε είχε 1'42''.Αν τερμάτιζε κανονικά θα ήταν στο 1'45'',τον καλύτερο χρόνο από όλους και καλύτερο από τον περσινό νικητή.
Συγχαρητήρια σε όλους και ευχόμαστε περαστικά στον Σπύρο!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: