Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2015

Δελτίο τύπου-1st Acropolis Grand Prix

Δελτίο τύπου-1st Acropolis Grand Prix


Δυνατοί αγώνες και σούπερ θέαμα το Σάββατο, στο Ολυμπιακό Ποδηλατοδρόμιο, με την διεξαγωγή του Acropolis Grand Prix, που διοργανώθηκε με επιτυχία από τους ομίλους Θησέας και Κρόνος, και του Παναθηναϊκού.
Οι περίπου πενήντα αθλητές που συμμετείχαν είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τα πόδια τους ενόψει και του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ποδηλασίας σε Πίστα, που διεξάγεται σε λίγες μέρες.
Στην Ταχύτητα ανδρών, ο Αργύρης Σωτηρακόπουλος δεν άφησε περιθώρια αμφισβήτησης από κανέναν ποδηλάτη, επικρατώντας του Μιχάλη Χαλκιόπουλου (Σπαρτιατικός) και του Κώστα Σαλπαδήμου (Μεσόγειος) όπου αν και Έφηβοςς κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο.
Αντίστοιχα στις Γυναίκες, η νεαρή Ροδίτισα Ναταλία Παγώνη ήταν η νικήτρια, με δεύτερη την Άννα Σουρλαντζή από τον Α.Π.Ο. Κορωπίου και τρίτη την Κωνσταντίνα Λεπενιώτη από την ομάδα του Θησέα.
Στην αντοχή ανδρών, όπου οι νικητές αναδυκνείονταν από τα επιμέρους αποτελέσματα τριων αγωνισμάτων (Πόντοι, Elimination και Scratch), οι αθλητές του Κρόνου, εκμεταλλευόμενοι την δυναμική παρουσία τους κατέλαβαν όλες τις θέσεις του βάθρου.
Ο 20χρονος Ζήσης Σούλιος (Κρόνος) ήταν ο πρωταγωνιστής αφού εκτός της τελικής κατάταξης επικράτησε και στα δυο εκ των τριων αγωνισμάτων. Τον αγώνα elimination κέρδισε ο Γιώργος Μπούγλας (Κρόνος), ο οποίος κατέλαβε και την δεύτερη θέση της κατάταξης, ενώ η τρίτη θέση κρίθηκε στις λεπτομέρειες με τον Μανώλη Καραμπινάκη (Κρόνος) να παίρνει το Χάλκινο μετάλλιο, αφήνοντας ένα βαθμό μόλις πίσω, τέταρτο τον Πέτρο Γκαζώνη (Θησέας) και δυο βαθμούς αντίστοιχα και πέμπτο, τον Βασίλη Τσοπούρογλου (ΠΓΣ Λάρισας).
Τέλος «διπλός» νικητής στους Παίδες ήταν ο ποδηλάτης του Σπαρτιατικού, Βασίλης Δημητρόπουλος, που κέρδισε τόσο την Ταχύτητα όσο και το αγώνισμα Σκρατς.



Δεν υπάρχουν σχόλια: