Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2015

1η Ατομική χρονομέτρηση Πάρνηθας-Δελτίο τύπου-Παναθηναϊκού Α.Ο

Το Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου,ολοκληρώθηκε άλλος ένας αγώνας του Παναθηναϊκού,η "1η Ατομική χρονομέτρηση Πάρνηθας",με πολλές συμμετοχές κυρίως από Αττική αλλά και από διάφορα μέρη της Ελλάδας.
Ο συγκεκριμένος αγώνας,δεν έχει ξανά γίνει,οπότε ήταν κάτι νέο για τους αθλητές/τριες.
Λίγο πριν ξεκινήσει ο αγώνας,δόθηκαν κατά το Τεχνικό συνέδριο οι απαραίτητες οδηγίες προς τους παρόντες εκπροσώπους ομάδων και παράλληλα στις μηχανές-κριτές,οι οποίοι χωρίστηκαν σε τομείς καλύπτοντας την διαδρομή των 14χλμ.περίπου,μία μηχανή ανά 3.5χλμ.κινούμενοι διαρκώς για την ασφάλεια όλων.
Η πρώτη εκκίνηση δόθηκε κανονικά στην ώρα που είχε οριστεί από την προκήρυξη χωρίς καμία καθυστέρηση,ο καιρός έδειχνε πως θα ήταν αρκετά καλός με πολλά μποφόρ χωρίς όμως να επηρεάσει τους αθλητές να λάβουν μέρος.
Ξεκινώντας από την κατηγορία των Κορασίδων,οι εκκινήσεις συνεχίστηκαν με τους Παίδες,Γυναίκες,Έφηβους,Ν.Άντρες-Άντρες με αρκετά μεγάλη συμμετοχή όπως και στην κατηγορία Μάστερ η οποία "έκλεισε" την διοργάνωση!
Στο τέλος του αγώνα άπαντες παρέλαβαν νεράκια και δροσερά αναψυκτικά Frutop,μία ευγενική χορηγία της εταιρείας με τα Ελληνικά Αναψυκτικά!
Ο Παναθηναϊκός Α.Ο.στέλνει θερμές ευχαριστίες σε όλα τα σωματεία,σε όλους τους αθλητές/τριες καθώς και συνοδούς-προπονητές,που μας τίμησαν ακόμη μία φορά.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους βοήθησαν για την καλύτερη διεξαγωγή του αγώνα:
Την αγωνόδικο επιτροπή,Κωνσταντίνα Καραμανίδου,Δημήτρη Λαζαρίδη και Δημήτρη Κωνσταντόπουλο.
Σωτήρη Περίδη-Μοτό 1
Βαγγέλη Σάσση-Μοτό 2(του Α.Σ.Π."ΑΛΦΑ")
Χριστόφορος Τζούμας-Μοτό 3
Κρίππελ Ματτία-Μοτό 4
Τον Σωτήρη Αλμαλή (του Α.Σ.Π."ΑΛΦΑ")
Τους κους .Ανδρεά Δ.και Τάσο Κ.που παρέμειναν σε σταθερά σημεία.
Την Μαρία Περίδη για την Γραμματεία
Τον γιατρό του αγώνα μας,κ.Κωνσταντίνο Γεωργιόπουλο
Την Τροχαία Νέας Ιωνίας
Την εταιρεία Frutop(www.frutop.gr)για την χορηγία των αναψυκτικών
Ελπίζουμε πως καταφέραμε να πετύχουμε κάτι καλό και σίγουρα την επόμενη χρονιά που θα επαναληφθεί ο αγώνας,θα είναι ακόμη καλύτερος.
Σας ευχαριστούμε όλους!

Foto by Nassos Triantafyllou



Δεν υπάρχουν σχόλια: