Τετάρτη 5 Ιουνίου 2013

Αποτελεσματα απο τις συμμετοχες της ομαδας μας το Σ-Κ που μας περασε (1-2/6/2013)

Στο Παν/νιο Πρωτ/μα που πραγματοποιηθηκε στην Κρητη και συγκεκριμενα Παλαιοχωρα,ειχαμε συμμετοχη στην κατηγορια των Μαστερ με τους Κυριακο Ορφανιδη και Ηλια Βασιλειου.
Ο Κυριακος στην κατηγορια του κερδισε 2 πρωτες θεσεις και ο Ηλιας λαμβανοντας για πρωτη φορα συμμετοχη σε ποδηλατικο αγωνα ηρθε 21ος στην γενικη του χρονομετρου και 32ος στον αγωνα αντοχης αποκομιζοντας μια καλη εμπειρια για αυτον.

Στο 7ο Γυρο Ιπποδρομου που διοργανωσε ο Π.Α.Σ.Ερμης στο Μαρκοπουλο ειχαμε συμμετοχες με τους Μουτσιο Μαρτινο,Μουτσιου Λυδια,Ντοκο Σπυρο και Ντοκο Ευθυμη.
Ο Μαρτινος κερδισε την 1η θεση στην κατηγορια των Μινι Μεγαλα και την 8η ο Σπυρος.
Η μικρη μας Λυδια προσθεσε αλλο ενα μεταλλιο της 3ης θεσης μεσα στην συλλογη της στην κατηγορια Μινι Μικρα.
Στην κατηγορια των Παιδων ειχαμε τον Ευθυμη ο οποιος λογω των εξετασεων που εχει αυτο τον καιρο λογω ελλειψης προπονησεων κλειστηκε στροφη.Δεν μας πειραζει ομως αυτο γιατι ολο τον καιρο μπροστα του να ασχοληθει.

Σε εναν πολυ δυσκολο αγωνα,"Ομφαλιο 2013" στους Δελφους,συνολικης αποστασης 126 χλμ. ειχαμε συμμετοχες στην κατηγορια Αντρων με τους Ματτια Κριππελ,Ζδραλη Κων/νο και Πανο Χριστοφορου οι οποιοι κερδισαν τις 53η θεση,67η και 72η αντιστοιχα.
Στην Οπεν ειχαμε 3 θεσεις στο βαθρο.
Ο Στεφανος Κοκκινος κερδισε στην κατηγορια 50+ την 1η θεση και στην ιδια κατηγορια ο Δημητρης Δημουλας την 3η.
Στην κατηγορια 40-49 ο Δημητρης Ασημομυτης κερδισε την 2η θεση.

Τα συγχαρητηρια μας σε ολα τα παιδια μικρα και μεγαλα!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: