Τρίτη 25 Ιουνίου 2013

Εντυπώσεις από των αθλητών μας από το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Δρόμου 2013

Τελειωσε και το Παν/νιο Πρωτ/μα Αντρων-Γυναικων στα Τρικαλα με πολυ καλες εντυπωσεις και νεες εμπειριες για τους αθλητες της ομαδας μας.

Οι γυναικες του τμηματος μας ετρεξαν την Παρασκευη στο Ατομικο Χρονομετρο και κερδισαν τις εξης θεσεις:Ευγενια Καραμανη 13η,Ειρηνη Τερζη 15η και η Αλεξανδρα Στρατηγοπουλου την 16η θεση.
Στην κατηγορια Αντρων,στο ιδιο αγωνισμα ειχαμε συμμετοχες με τους...Ματτια Κριππελ στην 38η θεση,Θοδωρη Θεοδωριδη στην 58η,Κωστα Ζδραλη 63η και Πανο Χριστοφορου στην 69η.

Την επομενη ημερα ηταν το αγωνισμα της αντοχης για τις γυναικες μονο,η οποιες δοκιμαστηκαν σε αρκετα καλη διαδρομη και ενα πολυ δυσκολο κομματι,αποστασης περιπου 1200μετρων και σε καποιο σημειο για λιγο να φτανει το 17%η κλιση του δρομου.
Η Γεωργια Καρουσατου,νεο μελος της ομαδας μας και στον δευτερο αγωνα δρομου που λαμβανει μερος,εφερε την 9 η θεση,η Ευγενια Καραμανη την 11η,η Ειρηνη Τερζη την 13η και η Αλεξανδρα Στρατηγοπουλου την 14η.
Την επομενη ημερα και τελευταια πλεον,ηταν η σειρα για την κατηγορια Αντρων,οι οποιοι θα δοκιμαζαν τις δυναμεις τους στην ιδια διαδρομη αλλα αντι για 3 στροφες ειχαν 5.
Ο Ματτιας καταφερε να τερματισει στην 47η θεση αναμεσα σε 142 εκκινησαντες αλλα δυστυχως οι Κωστας Ζδραλης και Θοδωρης Θεοδωριδης δεν καταφεραν να τερματισουν.
Ο αγωνας εγινε κατω απο αρκετη ζεστη αλλα με την υποστηριξη του Αλεξανδρου Κιτσελη και των κοριτσιων της ομαδας μας,οι οποιοι ηταν διπλα στους αθλητες κατα την διαρκεια του αγωνα.Το ιδιο και τα παιδια της κατηγοριας Αντρων,υποστηριξαν τις γυναικες στον αγωνα τους ακολουθωντας με οχημα αλλα και εμψυχωνοντας τες στο ανηφορικο και δυσκολοτερο κομματι.
 Πολλα συγχαρητηρια σε ολους και καλη ξεκουραση απο τωρα μεχρι τον επομενο στοχο τους.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: