Παρασκευή 14 Ιουνίου 2013

Εκτακτο δελτιο τυπου-Παναθηναικου Α.Ο.

Ο αγωνας που θα πραγματοποιουσε ο Π.Α.Σ.Ερμης,την Κυριακη στις 16 Ιουνιου,"2ος Γυρος Κορωπιου"στις μικρες κατηγοριες,λογω του προβληματος που προεκυψε απο την Τροχαια(δεν μπορεσε να δωσει την απαιτουμενη αδεια)δυστυχως ακυρωθηκε.
Στα πλαισια της αναπτυξης του αθλητισμου και πιο συγκεκριμενα της ποδηλασιας και γνωριζοντας οσοι περασαμε ποδηλατωντας αγωνιστικα απο αυτη την ηλικια πωςειναι να ακυρωνεται ενας αγωνας οταν τον εχουμε στο μυαλο μας συνεχεια,η ομαδα του Παναθηναικου αναλαμβανει,με την εγκριση της Ελληνικης Ομοσπονδιας Ποδηλασιας,να βαλει μεσα στον αγωνα της Κυριακης στις 16 Ιουνιου 2013,στον "1ο Γυρο Ολυμπιακου Χωριου"ολες τις μικρες κατηγοριες που θα ετρεχαν στο Κορωπι.

Οι κατηγοριες που θα λαβουν μερος ειναι οι:Μινι Μικρα-Μεγαλα,Παμπαιδες-Πανκορασιδεςκαι Παιδες-Κορασιδες. Οι αποστασεις που θα τρεξουν ανα κατηγορια ειναι... Μινι Μικρα & Μεγαλα 2στροφες x 5.7χλμ=11,4 Παμπαιδες-Πανκορασιδες 4 στροφες x 5,7χλμ=22,8 Παιδες-Κορασιδες 5 στροφεςx 5,7χλμ=28,5 Για τα Μινι Μικρα και Μεγαλαθα δοθειμια εκκινηση και ξεχωριστη βραβευση.(Αγωνας χωρις αναγνωριστικη στροφη) 
Για Παμπαιδες-Πανκορασιδες-Παιδες-Κορασιδες μια εκκινηση και ξεχωριστη βραβευση.(Η πρωτη στροφης ισως να ειναι αναγνωριστικη,θα κριθει επιτοτου απο την αγωνοδικο επιτροπη,αναλογα τις συμμετοχες). Σε περιπτωση που ειναι πολλεςοι συμμετοχες και χρειαστει να χρησιμοποιηθουν τσιπακια,δεν θα υπαρξει καμια οικονομικη επιβαρυνση στους μικρους αθλητες.

Οι συγκεκριμενες κατηγοριες θα τρεξουν στο κενο που θα υπαρξει αναμεσα στις μεγαλες κατηγοριες οποτε ειναι καλο οι αθλητες-τριες που θα συμμετασχουν να ειναι στην γραμματεια το αργοτερο μεχρι και τις 10:00 ωστε να παραλαβουν τα νουμερα τους. 

Δηλωσεις συμμετοχης για τις μικρες κατηγοριες μπορειτε να στειλετε μεχρι και το Σαββατο 15 Ιουνιου και ωρα 14:00 στο φαξ 210-5131882 ή στο info@planetsport.gr

Μια διευκρινηση για τις μεγαλες κατηγοριες. Η τοποθετηση των μικρων κατηγοριων δεν θα επηρεασει το ωραριο εκκινησεων στις μεγαλες κατηγοριες ουτε θα υπαρξει καθυστερηση στις απονομες. Η αγωνοδικος επιτροπη θα αποφασισει επιτοπου αν χρειαστει να μειωθουν σε καποιες κατηγοριες μια ή δυο στροφες οποτε οι εκκινησεις να δωθουν οπως εχουν οριστει.


Γιωργος Φωκας 
Υπευθυνος Ποδηλατικου 
Tμηματος Παναθηναικου

Δεν υπάρχουν σχόλια: