Σάββατο 1 Ιουνίου 2013

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ Παναθηναϊκού Α.Ο - 1ος Γύρος Ολυμπιακού Χωριού

Το ποδηλατικό τμήμα του Παναθηναϊκού είναι στην ευχάριστη θέση να διοργανώσει ποδηλατικό αγώνα αντοχής τύπου σιρκουί σε συνεργασία με τον Σύλλογο Κατοίκων Ολυμπιακού Χωριού.

Ημερομηνία διεξαγωγής: Κυριακή 16 Ιουνίου 2013

Τόπος: Αθήνα-Ολυμπιακό Χωριό

Κατηγορίες: Γυναικών-Εφήβων-Ν. Ανδρών-Αντρών-Μάστερ (Α’-Β’-Γ’ και Δ’) Αν συμπληρώνουν 6αδα θα βραβευτούν όλες οι κατηγορίες ξεχωριστά.
Πριν από τις επίσημες κατηγορίες θα γίνει αγώνας ανεξαρτήτων, κατοίκων του Ολυμπιακού Χωριού, μαθητών Δημοτικού-Γυμνασίου-Λυκείου.

Γραμματεία: H γραμματεία θα είναι ανοιχτή από τις 08:30 έως και 12:30.
Ώρες εκκίνησης:09:30 έως 10:0 Ανεξάρτητοι (η απόσταση θα οριστεί ανάλογα με τους συμμετέχοντες).
10:00 Μάστερ Α’-Β’-Γ’ & Δ’ 7 στροφές x 5,7χλμ.=39.9χλμ. .(Κοινή εκκίνηση, χωριστή κατάταξη)
11:15 Γυναίκες 8 στροφές x 5,7χλμ.=45,6χλμ.
13:00 Έφηβοι-Ν. Άνδρες-Άνδρες 11 στροφές x 5,7χλμ.=62,7χλμ.(Κοινή εκκίνηση, χωριστή κατάταξη)
Η 1η στροφή για όλες τις κατηγορίες θα είναι αναγνωριστική και θα δοθεί εκκίνηση χωρίς να σταματήσει το γκρουπ!!!

Όροι συμμετοχής : Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι αθλητές ποδηλάτες που ανήκουν στη δύναμη της Ε.Ο.Π. Ο Παναθηναϊκός Α.Ο. δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για οποιoδήποτε ατύχημα ή καταστροφή υλικού , οποιουδήποτε συμμετέχει στον αγώνα με οποιαδήποτε ιδιότητα.

Service:Όλες οι ομάδες έχουν το δικαίωμα να έχουν παραπάνω από ένα σταθερό service, σε όποιο σημείο επιθυμούν με εξαίρεση 100 μέτρα πριν και μετά την γραμμή τερματισμού.
Η κίνηση των οχημάτων απαγορεύεται εντός του αγώνα.

Υδροδοσία-Τροφοδοσία:Tο σημείο ορίζεται 100 μέτρα πριν την γραμμή τερματισμού και επιτρέπεται μόνο στην 4η και 5η στροφή όλων των επίσημων κατηγοριών.
Κανονισμοί αγώνα : Ισχύουν οι κανονισμοί της Ε.Ο.Π.
Υποχρεωτική η χρήση κράνους από όλους τους αθλητές.

Βραβεύσεις: Οι νικητές του αγώνα θα πάρουν :
Ο 1ος νικητής Κύπελλο χρυσό μετάλλιο και δίπλωμα.
Ο 2ος νικητής αργυρό μετάλλιο και δίπλωμα.
Ο 3ος νικητής χάλκινο μετάλλιο και δίπλωμα.
Ο 4ος, ο 5ος και ο 6ος δίπλωμα .

Αντίτιμο: 5€ για τον κάθε αθλητή-τρια των επίσημων κατηγοριών προκειμένου να γίνει χρήση ηλεκτρονικής χρονομέτρησης-καταγραφής άμεσων αποτελεσμάτων.
Αθλητής που θα κλειστεί στροφή βγαίνει από τον αγώνα και παίρνει κατάταξη. Κάθε αθλητής-τρια με την λήξη του αγώνα δεν θα επιστρέφει προς την γραμμή τερματισμού διότι θα δημιουργηθεί πρόβλημα με τα τσιπάκια. Ακριβώς μετά τον τερματισμό, στα 200 μέτρα περίπου, υπάρχει δρόμος δεξιά που οδηγεί στο παρκινγκ.

Δηλώσεις συμμετοχής: Παρακαλείσθε όπως αποστείλατε τις δηλώσεις συμμετοχής στο φαξ 210-5131882 ή στο info@planetsport.gr υποχρεωτικά μέχρι τις 14 Ιουνίου και ώρα 14:00 προκειμένου να διευθετηθούν οι ονομαστικές καταστάσεις με τα τσιπάκια.

Απονομές: Θα γίνουν στην πλατεία με την λήξη των αγώνων.

Πληροφορίες: Το σημείο εκκίνησης είναι και το σημείο τερματισμού. Υπάρχει μεγάλος χώρος παρκινγκ για τα οχήματα σας ακριβώς μπροστά στο σημείο εκκίνησης-τερματισμού καθώς και ένα κατάστημα καφέ.
Όπως οδηγείτε προς το Ολυμπιακό Χωριό, θα στρίψετε στην ΕΙΣΟΔΟ Γ’ και αμέσως αριστερά στον παράδρομο να σας οδηγήσει στο σημείο της εκκίνησης. Μην περάσετε την Πύλη που οδηγεί μέσα στο Ολυμπιακό Χωριό.

Η διοργάνωση θα έχει ιατρική υποστήριξη από γιατρό της Κλινικής του Ολυμπιακού Χωριού.

Για όλους του πρώτους νικητές κάθε επίσημης κατηγορίας θα δοθούν δωροεπιταγές των 30€ για συμπληρώματα διατροφής ZipVit από τον Αλέξη Αθανασόπουλο.
Οι υπεύθυνοι των ομάδων που θα παραλάβουν το τσιπάκι και τον αριθμό για τους αθλητές, θα πάρουν για τον κάθε αθλητή αντίστοιχα, ενεργειακό ποτό Red Bull, υποστηρικτή της ομάδας του Παναθηναϊκού.

Χορηγοί ομάδας Παναθηναϊκού 2013-2014
www.grammariosbikes.gr
www.cervelo.gr
www.handmadecssdesign.com
www.zipvitsport.co.uk/
www.zelvegianbikes.gr
www.saliceocchiali.it/eng/azienda.php

Χορηγοί Επικοινωνίας Παναθηναϊκού.
www.greenzone.gr
www.paoabroad.com

Υπεύθυνος αγώνα
Γιώργος Φωκάς

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: