Δευτέρα 17 Ιουνίου 2013

Δυναμική παρουσία της ομάδας μας και στις αθλητικές επιδόσεις στο χθεσινό αγώνα που διοργάνωσε

Η ομαδα μας στον χθεσινο αγωνα εκανε αρκετα καλη και δυναμικη παρουσια.
 

Ξεκινωντας με τις μικρες κατηγοριες...
Στα Μινι Μικρα η Λυδια Μουτσιου κερδισε την 2η θεση και στα Μινι Μεγαλα ο αδερφος της Μαρτινος την 4η.
Στα Μινι Μεγαλα ομως η 1η θεση παιχτηκε στο σπριντ και στα τελευταια 50 μετρα νικητης ηταν ο Σπυρος Ντοκος ο οποιος προσθεσε αλλη μια πρωτια στην συλλογη του.
 Στην κατηγορια των Παιδων,ειχαμε εναν πολυ δυνατο αγωνα με δυο συμμετοχες απο την ομαδα μας,τον Παναγιωτη Ζουμα ο οποιος ηρθε 9ος και τον Ευθυμη Ντοκο 14ος.Τα παλικαρια μας πηγαν πολυ καλα αν σκεφτουμε οτι μεχρι πριν λιγες μερες ειχαν εξετασεις και ειχαν αφησει τις προπονησεις τους.
Στην κατηγορια των γυναικων ειχαμε 4 συμμετοχες.Στον πρωτο της αγωνα η Ευγενια Καραμανη κερδισε την 4η θεση,η Ειρηνη Τερζη την 6η,η Αλεξανδρα Στρατηγοπουλου την 8η και η Μαρκελλα Οικονομου την 10η.

Στην κατηγορια Νεων Αντρων το νεο μας μελος και προφανως ανερχομενο ταλεντο,Λαμπρος Ξοφακης,λαμβανοντας μερος μαζι με την κατηγορια Αντρων οχι απλα καταφερε να τερματισει χωρις να κλειστει στροφη αλλα ηρθε και 4ος!!!

Στην κατηγορια των Αντρων με ξεκολλημενους τους 2 πρωτους αθλητες απο το γκρουπ,οι επομενες θεσεις παιχτηκαν στο σπριντ.Ο Ματτιας Κριππελ καταφερε να κερδισει την 6η θεση,ο Θοδωρης Θεοδωριδης την 17η,ο Νικος Σαββας την 29η,ο Κωστας Ζδραλης την 33η,ο Κωστης Ξηρογιαννης την 36η,ο Κωστας Παπαηλιας στον πρωτο του αγωνα την 38η,ο Πανος Χριστοφορου την 43η και ο Παναγιωτης Σιατερλης την 44η θεση.
 
  
  
 
Στην κατηγορια των Μαστερ ειχαμε στην Α' τον Γιωργο Φωκας στην 1η θεση,τον Λουκα Σκρεκη στην 3η με πολυ καλη επιδοση παρολες τις οικογενειακες και προσωπικες του υποχρεωσεις και τον Πετρο Καβουρη στην 5η θεση.
 

Στην Β' ο Παναγιωτης Σαμαρτζης ηρθε 5ος και λιγο πιο πισω στην 9η θεση ο Παναγιωτης Ζακινθυνος.

Στην Γ' για αλλη μια φορα επικρατησε στην 1η θεση ο Στεφανος Κοκκινος με 2ο τον Δημητρη Δημουλα και 5ο τον Κυριακο Ορφανιδη ο οποιος ειχε δυστυχως λαστιχο στην 3η στροφη του αγωνα.
Στον χθεσινο αγωνα μας 26 αθλητες της ομαδας εδωσαν το παρον με πολυ καλη παρουσια.

Συγχαρητηρια σε ολους και ευχομαστε του χρονου ακομη πιο πολλοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: