Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2013

Άλλο ένα Σ-Κ με διακρίσεις των αθλητών του Παναθηναικού στην 52η ανάβαση Παρνηθας!!!

Στην 52η ανάβαση Παρνηθας έλαβαν μέρος 15 αθλητές-τριες στο σύνολο,η οποία είχε ως εκκίνηση την διασταύρωση Δεκελείας και Καραμανλη στο Μενίδι με τερματισμό 50μ. πριν το Παρκο των Ψυχων.
Παρέα με τους Θανάση Περίδη και Βασίλη Σαρλά,συνοδέψαμε με τρεις μηχανές,τους συναθλητές μας και μοιραστήκαμε την εμπειρία αυτή ο καθένας διαφορετικά.

Ο Παναγιώτης Ζουμάς,της κατηγορίας Παιδων,ξεκίνησε πάρα πολύ καλά,κυνήγησε για άλλη μία φορά ξεκολλήματα άλλων αθλητών,αλλά λόγω κάποιου προβλήματος υγείας που είχε την ώρα του αγώνα δεν κατάφερε να φέρει το αποτέλεσμα που ήθελε.
Αυτό όμως δεν τον άφησε να εγκαταλείψει τον αγώνα του,έβαλε πείσμα και με όσες δυνάμεις είχε κατάφερε να έρθει 7ος.

Τα κορίτσια μας.
Τον τελευταιο καιρό όλα δείχνουν ότι η Ευγενία Καραμάνη έχει δουλέψει αρκετά την προπόνηση της,με αποτέλεσμα αυτό να την φέρει στην 6η θέση σήμερα.

Συμμετοχή όμως είχαμε στην ίδια κατηγορία και από τις Αλεξάνδρα Στρατηγοπούλου και Ειρήνη Τερζή οι οποίες τα πήγαν πολύ καλά και τερμάτισαν στην 9η και 10η θέση αντίστοιχα.

Την μεγαλύτερη παρουσία την έκανε το τμήμα της κατηγορίας Αντρων με τους...
Θοδωρή Θεοδωρίδη
Δημήτρη Κίκη
Νίκο Σάββα
Χρήστο Θωμόπουλο
Κωστή Ξηρογιάννη
Κωστή Ζδράλη
Παναγιώτη Σιατερλή
Παναγιώτη Κουζινό
Κωστή Παπαηλία
Ματτία Κρίππελ
Λάμπρο Ξοφάκη
Οι αθλητές της κατηγορίας αυτής έδωσαν ένα δυνατό παρών,αφήνοντας πολύ καλές εντυπώσεις στον υπόλοιπο κόσμο.
Αναμένοντας τα αποτελέσματα διαπιστώθηκαν κάποια λάθη στην κατηγορία Αντρών,για τα οποία δεν συμπίπτουν με τίποτα,με το αποτέλεσμα πολλών αθλητών μας.
Για τον λόγο αυτό μέχρι να διρθωθούν,δεν θα τα ανακοινώσουμε.

Η μεγάλη έκπληξη ήρθε απο τον 19χρονο Λάμπρο Ξοφάκη της κατηγορίας Νέων Αντρών ο οποίος τα έδωσε "όλα για όλα"και 
κατάφερε να ανέβει στο δεύτερο σκαλί του βάθρου.Λόγω κάποιου λάθους που έγινε από τους κριτές του αγώνα βραβεύτηκε ως τρίτος νικητής.
Θα ήθελα να εκφράσω τις ευχαριστίες μου προς όλους και όλες τους αθλητές-τριες για την πολύ καλή αυτή παρουσία τους στον σημερινό αγώνα.
Πολλά συγχαρητήρια!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: