Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2013

Αποτελέσματα ΜΤΒ Κανάκια με μετάλλια για την ομάδα!

Την Κυριακή(06/10) πραγματοποιήθηκε ο 4ος κατά σειρά αγώνας Μountain Bike στην Σαλαμίνα, από την ομάδα του Πρωτέα με την ονομασία «Κανάκια»


Ο αγώνας διεξήχθη κάτω από άψογες συνθήκες, με αρκετές συμμετοχές σε όλες τις κατηγορίες και παρόντες-ούσες οι αθλητές και αθλήτριες του Παναθηναϊκού.


 
Στην κατηγορία Μίνι Μικρά για πρώτη φορά λαμβάνει μέρος σε αγώνα ο Σταμάτης Χαλιάσας θέλοντας να πάρει μια ιδέα πως είναι να αγωνίζεσαι.


Ο Παναγιώτης Ζουμάς στην κατηγορία των Παίδων για άλλη μία φορά διεκδίκησε μία θέση στο βάθρο, την 3η συγκεκριμένα και για πολύ λίγο έχασε την 2η.Ολα δείχνουν ότι έχει ανέβει η απόδοση του.


Η Ειρήνη Τερζή μία εβδομάδα μετά από την 2η θέση που κέρδισε στην ανάβαση Ταυγέτου,στην κατηγορία των Γυναικών, έρχεται τώρα και σε αυτόν τον αγώνα με το μετάλλιο της 3ης θέσης και λίγο πιο πίσω της,στην 5η θέση η Αλεξάνδρα Στρατηγοπούλου. 
 


Ο σπεσιαλίστας στο είδος, Θοδωρής Θεοδωρίδης της κατηγορίας Αντρων, κέρδισε την 6η θέση στην κατηγορία του και την 7η στην γενική σε έναν αγώνα με μεγάλο βαθμό δυσκολίας και σε απόσταση μεγαλύτερο από όλες τις άλλες κατηγορίες.
 
 

Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές-τριες!

Δεν υπάρχουν σχόλια: