Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2013

Εξαιρετική εμφάνιση στην ανάβαση Σπηλιάς!

Σε άλλη μία διοργάνωση λίγο πριν το κλείσιμο της χρονιάς,βρέθηκαν τρεις αθλητές του Παναθηναικού,την Κυριακή 27/10,δείχνοντας ότι έστω και αν τελειώνει η αγωνιστική σεζόν,δεν το βάζουν κάτω.
Στην ανάβαση Σπηλιάς,με εκκίνηση από το Συκούριο,έλαβαν μέρος οι συναθλητές μας από την Άμφισσα Σπύρος και Ευθύμης Ντόκος και από τα Γιάννενα ο Μιχάλης Τζούφης,δίνοντας τον καλύτερο εαυτό τους σε αγώνα ανηφορικό.

Ο Σπύρος για άλλη μία φορά δείχνει τις δυνάμεις του κερδίζοντας την 1η θέση πολύ άνετα στην κατηγορία Μίνι Μεγάλα και ο αδερφός του Ευθύμης την 7η στην κατηγορία των Παίδων με αρκετη΄"μάχη" μέχρι το τέλος.
Ο λάτρης της ανηφόρας, Μιχάλης, αν και όλη την χρονιά έιχε μια ατυχία με το γόνατό του,ανεβαίνει στο βάθρο της 3ης θέσης,της κατηγορίας Ελίτ Αντρών και είναι σίγουρο ότι την επόμενη χρονιά θα τον καμαρώσουμε πολλές φορές σε τέτοιους αγώνες. 
Οι εκτός Αττικής συναθλητές μας, έκαναν πολύ καλή παρουσία στον αγώνα,τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια και καλή ξεκούραση εν όψει της έναρξης χειμερινής περιόδου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: