Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2013

Άλλα τρία χρυσά για την ομάδα του Παναθηναικού στον αγώνα ΜΤΒ με την ονομασία “Tour of Crete”

Το τριήμερο 18-19 & 20 Οκτωβρίου η ομάδα μας έλαβε μέρος σε μία πολύ μεγάλη και σπουδαία διοργάνωση από κάθε άποψη στην Κρήτη,σε αγώνα ΜΤΒ με την ονομασία “Tour of Crete”.
Οι αθλητές μας,Γιώργος Δημητρόπουλος της κατηγορίας Ελιτ-Αντρών και Μιχάλης Παπασάββας την κατηγορίας Μάστερ Α’ήταν εκεί!!!

Ο αγώνας ξεκίνησε την Παρασκευή στα Χανιά και συγκεκριμένα από τους Αγίους Αποστόλους,με το αγώνισμα Cross Country,σε μία διαδρομή πάρα πολύ δύσκολη,με πολλά βράχια εντός αυτής,πολλά μονοπάτια και σίγουρα καθαρά τεχνική διαδρομή.
Ο Γιώργος κατάφερε να κερδίσει την 25η θέση και ο Μιχάλης λόγω κάποιου τεχνικού προβλήματος δεν κατάφερε να αγωνιστεί.
 Την δεύτερη ημέρα ξεκίνησε το αγώνισμα Point to point,με διαδρομή Αγκουσελιανά-Ρούστικα,νότια του Ρεθύμνου,συνολικής απόστασης 30χλμ.
Ο Γιώργος κατάφερε να κερδίσει την 20η θέση και ο Μιχάλης την 1η.

Την τελευταία ημέρα είχαν μείνει δύο αγώνες, ένας το πρωί και ένας το απόγευμα.Ο πρώτος αγώνας έγινε στην περιοχή Φουρνί Κ.Αρχάνες,στο Ηράκλειο και ήταν τύπου σιρκουί των 10 στροφών x 3500m.
O Γιώργος κέρδισε πάλι την 20η θέση και ο Μιχάλης την 1η.
Το απόγευμα έγινε το ατομικό χρονόμετρο απόστασης 3000μέτρων,στα Ενετικά Τείχη(Ηράκλειο).Ο Γιώργος πλασαρίστηκε στην 16η θέση και ο Μιχάλης για άλλη μία φορά 1ος.

Πολλά συγχαρητήρια!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: